Kokosnötsolja?

On July 5, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Igår var vi till Märsta på lite äventyr. När grejen vi skulle kolla var färdig passade vi på att strosa runt lite på Eurostop. Dit åkte jag ibland som liten och jag tycker fortfarande att det är lika trevligt.

Anders hittade ett par toksnygga Adidasskor och efter många om och men så blev Anders lite mer som mig :-) Gick på känslan och köpte dem! Bra gjort!

Jag däremot hittade ingenting i klädväg, trots rean. Dock måste jag säga att förra årets rea var betydligt bättre, iallafall i Glada Hudik :-) Jag pratade med Vilda Hilda igår och förhoppningsvis/ troligtvis följer jag med dem upp dit v. 32. Då är det Anders första arbetsvecka, så då är jag där uppe och bara mår gott med min familj :-)

Inne på KICKS hittade jag nytt nagellack, hårsnoddar, kokosnötsolja (äntligen ska jag prova det, hehe) en ny mascara och fyra nya daily exfoliating scrub från DOVE. De ska tyvärr utgå, så nu gick de för halva priset vilket slutade med att jag köpte fyra. Haha!

Varför slutar det alltid så? ;-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>