Ultraljud och vårkänslor

On March 10, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Det gick jättebra att göra ultraljudet imorse, om vi bortser från den gamla gubben som inte hade sina hästar hemma på parkeringen och som höll på att få mig ur balans. Men glad i hågen som jag var tyckte jag bara att han var fläng i skallen och struntade i resten. För att ni ska förstå så handlade det om när jag skulle parkera bilen. Glider in på handikapparkeringarna som är utanför ingång 30 till Akkis. Parkeringarna är på vänstra sidan och på högra sidan en trottoar. Gubben i sin lilla Fiesta står parkerad precis framför den enda lucka som fanns ledig och som jag hade siktigt inställt på. Parkeringarna är sånna här… hmm… vad säger man, lutande parkeringsluckor? Ja ni förstår säkert, de är inte raka iallafall. Så det blir en hel del trixande och fixande. Och när gubben stod där så underlättade han inte direkt. Jag tänkte att han säkert skulle ha kört fram två meter när han såg att jag la i backen och han med sin säkerligen mångåriga erfarenhet av att köra bil, borde tycka att man ska underlätta för sina medtrafikanter. Men nejdå… åhh.. han såg ut som en riktig sån där tjurgubbe i bilen där han satt och glodde på mig när jag parkerade. Självklart gick det bra att parkera utan hans “köra fram 2 meter hjälp”, men det hade underlättat. När jag gick förbi honom tittade han bara ner i ratten och ville inte möta min blick (som då inte var särskilt glad). Men men… han har visserligen ingen skyldighet att flytta sig för andra bilar, men står man precis framför en parkeringslucka och det är trångt, då kan man väl inse själv att det kan underlätta om man flyttar sig. Nog om tjurgubbar! :)

Vad häftigt det är med ultraljud! Jag kan väl dock inte påstå att jag är något vidare på att tolka bilderna som visas av mitt hjärta. Jag beundrar alla läkare mm som vet precis vad som visas och framförallt att se när något avviker från det normala. Han sa att allt var lugnt och att jag inte hade några synbara läckage från min vänstra kammare (Tydligen är det normalt att många människor lever med små läckage!?) så det var skönt! Nu är det 5 år kvar tills nästa gång bara..

Jag passade på att köpa med mig en sallad från Ahlbergs Café inne i Svavagallerian och tråkig som jag är köpte jag mina favoritingredienser: kyckling, fetaost, svarta oliver, rödlök och champinjoner. Varför kan jag aldrig prova någon ny sallad? Haha.. det är likadant varenda gång. “Idag ska jag prova något nytt…” och sen när jag väl kommer fram till den som jag beställer av, då ändrar jag mig… Jaja, man ska inte ändra på ett vinnande koncept som A brukar säga :)

Hem till mina fina tjejer, satt mig på farstukvisten och njöt av en god sallad och fantastiskt väder medan jag såg Cira fara runt bland snöhögarna och stolla. Chilli däremot la sig på jackan jag satt på och njöt av solen hon också :)

Ikväll händer det grejor!!

 

0 Responses to Ultraljud och vårkänslor

  1. Alexandra. says:

    Man blir ju så nyfiken när du skriver sådär ;) hoppas allt är bra!

    Kramar Alexandra.

  2. Madde says:

    Ja, jag kan tänka mig det :) Håll ut, kommer berätta framöver! :)

    Kramar!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>