Sen en tid tillbaka

On July 17, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Igår var vi över på en spontanvisit hos Blomman och Rax, mycket trevligt! Vi åkte hem vid halv ett om jag inte minns fel och det kändes lite annorlunda att bli tvungen att köra med helljus. Usch, vi går mot mörkare tider (igen).

Jag har glömt att berätta, lilla Cayenne börjar sakta men säkert att öppna ögonen. Det tåras kring ögonen och igår såg vi två vackra blå där innanför. Åhhhh hon är så fin! Jag är jätteglad över att hon inte ser ut som Chilli (ja, om man bortser från den lurviga pälsen förstås) utan båda är originella i sina färger :-)

I förrgår låg jag på sängen och hade Cayenne på bröstet. Det var sååååå himla mysigt! Chilli var ute i skogen, så jag tog mormorskapet på största allvar och myste med henne :-)

Jag hoppas verkligen att Cayenne kommer att bli minst lika fin som Chilli i lynne mm. Men de säger ju att djuren präglas av dem de bor med, så det råder nog egentligen inga tvivel om den saken! ;-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>