Lakritsrapport

On July 17, 2010, in Allmänt, by Supermadde

De var fortfarande lite lite hårda längst in, men rackarns vad gott pulvret är! Sari och Petter, har ni hittat dem ännu?

Nästa lördag provsmakar jag igen och kommer med en rapport :-)

 

0 Responses to Lakritsrapport

  1. Petter says:

    Tyvärr ingen framgång än. Får väl slänga en blick i någon lokal arab/turkbodega. Verkar som om detta inte är ett svenskt standardgodis. Har du en bild på locket?

    Jag gillar godis man kan suga på tills det läcker lite lakritspulver. Turkisk peppar (peber) är grymt gott att suga sönder tungan på. ;-)

    • admin says:

      Det är bland lösgodis du hittar dem, det är jag som har lagt dem i en burk bara. Nej det är inget standardgodis i svenska affärer, utan det är hederliga turkkiosker du hittar dem på :-)

  2. Petter says:

    Jag har hittat dom i en lokal godisbutik. Innehavaren hade dom inte nu när det är varmt då de smälter ihop till en stor klump. Han skulle få in en sändning i augusti.
    Godiset heter tydligen kort o gott “Lakritsmandlar”. Nu går jag bara och väntar på att de ska anlända. Tur är att det finns en hel del annat godis att knapra på under tiden. :D

    • admin says:

      Wow, vad kul att du hittat dem! :-)

      Säg till ägaren att de är som godast när de smält och blivit mjuka, hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>