Vem tänder stjärnorna

On July 25, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Grått… mulet…disigt…burrigt ute idag. Vad hände?!

Ok att man önskat sig regn, men måste det vara antingen eller?

Det känns skönt att vara hemma igen, trots att jag älskar att vara borta. Sova sin egen säng var alldeles mysigt och att komma hem till en katt som hela tiden vill ligga i knäet och bara mysa var verkligen inte fel!

Jag var väldigt lättad imorse då vågen inte visade att jag gått upp mer än ca 300gram sen i onsdags. Ni må tycka att jag är löjlig, men jag vill verkligen inte gå upp igen! Så det var en stor suck av lättnad imorse, efter att jag bävat att väga mig. Haha… X-antal vinglas, vitt bröd med MASSOR av smält ost, gottigottgrejor, tårtbitar och bullar… Men men, som jag sa till Stina, ibland måste man få äta för själen också :-)

Jag känner att jag egentligen borde ut och gå ikväll, för hälsans skull. Men själen säger att jag bör bädda ner mig i soffan med täcke och kuddar och titta på The Bucket List. Så jag tänker helt enkelt gå efter känslan och ta en promenad imorgon istället! :-) Nu ska jag ropa in Chillilicious så kanske jag får lite myssällskap, annars tar jag upp Cayenne :-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>