The Bucket List

On July 25, 2010, in Allmänt, by Supermadde

… har ni sett den?

Om inte, GÖR DET! Jag vet inte hur många gånger jag har sett den, men den är lika bra varenda gång. Det är en film som säger så otroligt mycket. Hur vi vill leva våra liv, finna glädje i livet och att hitta sin egen mening. Jag älskar i början av filmen när Morgan Freeman pratar och säger: “When he died, his eyes were closed and his heart was open”. Det låter sååå fint tycker jag!

Jag har passat på att sova någon timme här under kvällen. Jag misstänker att det var behövligt efter dagarna med Stina. Av någon anledning kom vi inte isäng när vi skulle?! Haha.. måste vara vinet ;-) Anders låg och tittade på golfen idag, min alldeles egna lilla golfsnobb och bättre sömnmedel än så finns väl knappast?

Veckan som kommer bjuder på lite smått och gott. Får se om det är skapligt väder någon dag, Ida, Ola och jag och Anders planerar ju som sagt ett Gröna Lund besök (man måste åka till Grönan minst en gång per år, så det så) och i och med att vi bor så nära varandra har vi sagt att vi ska vakna varje morgon och fråga oss: är det grönan väder? Hehe.. Hoppas solen kommer tillbaka snart!

Nehepp… nu ska jag gå och lägga mig

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>