Shopping

On July 27, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Jag älskar verkligen att komma hem från stan med kassar. Det är (bland det bästa som finns) :-) Jag köpte som sagt ett par runningshoes idag, med rejäl fjädring i hälen mm. Jag hittade först ett par skor från Adidas som kostade 699:-, men då blir jag faktiskt lite snål. Jag vet att det säkerligen jämnar ut sig i längden, men till viss del betalar man ju bara för märket och det är det som gör mig snål.

Jag provade ett par gröna runningshoes från Stadiums egna märke och de var riktigt sköna. Så det fick bli dem! De är dock lite gröna i färgen, vilket inte alls är Madde, men ibland måste man prova något nytt!

Sen hittade jag även en sportbh för endast 199kr, vilket är superbilligt för mig. Min förra sportbh köpte jag för 900kr, det var på min 75JJ tid… usch o busch… Helt sjukt! Jag är sååå tacksam att jag har gjort bröstoperationen! Tack Anders att du fick in mig på det spåret :-)

 

0 Responses to Shopping

  1. Julia says:

    Åhh, köpte du sportbhn på stadium? Är på jakt efter en i rosa, men vet inte vart jag ska leta. Är så svårt med storlekarna.

    Kramis

    • admin says:

      Hej fina tjejen!
      Vad kul att du är här :-)

      Ja, jag köpte den på stadium, den gick på 199:- Absolut inte den bästa kvaliteten eller det bästa stödet, men det sket jag i just nu :-)

      Om du har svårt att hitta din storlek, minns att du också har en rejäl byst, är att gå till en riktig BH-affär, där de kan sin sak och hjälper dig. Om du ska ha PROFFS så är ett måste att besöka Gustaf Mellbin på Västerlånggatan i Gamla Stan, Stockholm. De är bäst!!
      Annars är Gabrielle på Sysslomansgatan också bra, hälsa från Madde med ett ben så får du super-service ;-)

      Lycka till!

      Kram!

  2. Julia says:

    Jo, jag har ju det och det är ju inte det lättaste att hitta bh:ar i vanliga affärer då tyvärr. Har ju vart till en riktig affär och provat ut vanliga bh:ar, som kostar en bra slant. Förstår inte varför de ska vara så dyra.

    Hmm, man kanske kan köra med dubbla eller nått om inte stödet är det bästa.

    Okej, tack så mycket för tipsen :)

    Gud vilken liten söt kissebebi ni har fått :)

    Kramar!

    • admin says:

      Ja, tyvärr är “riktiga” bh:ar ganska dyra. Som sagt brukade mina ligga mellan 700-1200kr, men det är det värt när man har stor byst. Som sagt, ibland betalar man verkligen för kvaliteten mm. Se det som en investering för din egen rygg och hälsa.

      Vad kul att du tycker att Cayenne är fin, hon är riktigt bedårande. Jag hoppas att hon blir lika fin som Chilli, mentalt sätt.

      Kram på dig!

  3. Julia says:

    Jaa, men det är absolut värt det. Innan när jag hade “vanlig” bh i fel storlek hade jag ofta ont i ryggen och sådant så det är absolut värt att lägga några extra hundralappar för att slippa ha det och få ett bra stöd.

    Hon kommer säkert bli minst lika fin som sin mamma:)

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>