BH- lycka!

On July 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Vet ni kära läsare, jag är sååå lycklig! Jag kan handla bh:ar i vanliga affärer!! (Om man bortser från typ H&M och Gina Tricot förstås som tydligen tror att alla tjejer normalt har 70A eller 70B i storlek) Det är en fantastiskt befriande känsla och gör min bröstoperation ännu mer värdefull!

Idag handlade jag en bh för 199kr!! Det är helt ooootroligt, då kan jag ju köpa en bh varje månad *minst* :-) Det är så fantastiskt att det knappt går att beskriva! Och det bästa av allt sen jag gått ner i vikt, är att även tuttisarna blivit lite mindre. Så nu ligger jag på en 75E (hade 75F efter operationen och 75JJ innan op) och de storlekarna finns på typ Lindex, Twilfit och Kapphal. Och de är inte vanliga “kärringbh:ar heller, utan det finns riktigt snygga!! Wow wow wow säger jag bara, livskvaliteten har ökat radikalt sedan bröstförminskningen och jag ångrar den absolut INTE. En av de bästa sakerna jag gått igenom :-)

Lindex, 199kr

Plagg med små detaljer älskar jag!

 

2 Responses to BH- lycka!

 1. Petter says:

  Wow, 75JJ. Har aldrig hört talas om den storleken. Måste ha varit gigantiska boobisar till din kropp.
  Bra att du tycker det är mycket kuligare nu när du kan köpa BH:ar var du vill och utbudet måste ju bli bra bättre än med specialare.

  Knas att det fortfarande finns tjejer som vill ha bröst som liknar handbollar eller värre.

  Ha en bra dag och hoppas du får något kul i present. ;-)

  • admin says:

   Finns storlekar väldigt högt upp i kuporna. Tyvärr är det få affärer som har fokuserat på att ta in bh:ar till “normala kvinnor”. 70A är inte majoritet av bh:storlar, vilket man tydligen kan tro ibland :-)

   Ja… det är helt sjukt att en del vill ha handbollar eller ännu värre. För min egen del trivdes jag med stora bröst (förmodligen med den uppmärksamhet som man genast får automatiskt) men Anders fick in mig på rätt tankar vilket jag är evigt tacksam för. De gjorde bara ont, var inte snygga utan bh och jag hade alltid problem med att köpa kläder då jag inte är “stor” runt midjan… Det första jag la märke till efter operationen var hur mycket lättare det var att andas, det var en sån befrielse!! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>