Lite uppdate

On August 4, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Ja hörrni kära läsare, det blidde ingen liverapport från fölvisningen i lördags. Haha.. så kan det gå :-) Det var en toppen dag iallafall, T och jag var kiosk/grillansvariga så vi såg hästarna som visades från där vi stod, så vi missade ingenting iallafall – skönt!

Hingstarna som visades skötte sig himla fint och allt gick väldigt bra. En riktigt lyckad föl/hästvisning och jag hoppas och tror att det kommer att bli en årlig tradition hädanefter :-)

Annars då?

Motion: I och med att hylsan fortfarande är rejält för stor (lossnar nästan precis efter att jag satt på den) så är det svårt att ha den under dagarna och att gå långpromenader. För närvarande går jag med kryckor till “vardags” och på kvällen eller morgonen tar jag protesen för att få min långpromenad på 1 km. Det är tyvärr det enda som funkar just nu, annars tappar jag benet. Sen kör jag mina styrketräningsövningar här hemma och det känns kanon!

Mående: Jag mår riktigt bra just nu. Jag har en sak som tynger mig och jag funderar vad framtiden kan ge mig och vilka val jag ska ta just nu för att skapa en utvecklande tillvaro. Annars är jag stolt över att jag gått ner så många kg och har just nu bara 2 kg kvar till min första målvikt (det jag vägde vid amputationen) vilket känns jättebra.

Katter/hund: Cayenne och Chilli har avmaskats vilket INTE var populärt, framförallt om man frågar Chilli. Tyvärr var hennes matte (läs jag) dum och köpte medel som man ger via munnen, vilket innebär att hon känner smaken och det smakade tydligen SKIT. Cayenne ska få medicinen varannan vecka i några omgångar till, så hon får tyvärr stå ut ett tag till. Till nästa gång ska deras matte köpa avmaskningsmedel i tablettform :-)
Cira mår bara bra och är fruktansvärt nyfiken på Cayenne och skulle gärna ha henne som sin egen :-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>