Fiskekväll

On August 12, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Ikväll fick jag första abborren för veckan. En riktigt fin en också! Så den fick följa med hem. Jag fick även en liten minigädda som vi kastade i så den får gro till sig tills nästa sommar. Eller tills Anders och jag åker upp? ;-) Hehehe..

Imorgon ska det tydligen bli riktigt fint väder här uppe, så det blir nog mycket sol och bad under dagen och fiske på kvällen misstänker jag. Jag badade både imorse och ikväll alldeles själv. Det är ju pinsamt att erkänna men jag är 25 år och sparkar fortfarande foten i vattnet för att skrämma bort gäddorna. Haha… usch vad fjantig man är ibland :-)

Nej, nu ska vi kvällsfika!

 

2 Responses to Fiskekväll

  1. Nadine says:

    haha, du är inte ensam om sparkandet i vattnet! helst badar jag inte alls i vattnet där de finns liv under vattenytan!! Pool ska de vara=) Kul att läsa att du har det bra!

    • admin says:

      Hahaha, vad roligt Nadine att vi är två om att vara rädd för gäddor som ska bita en i magen. Hahaha… fjantigt men ack så läskigt, framförallt när man simmar själv :-)

      Kram på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>