Administrativa göromål

On August 16, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Idag är det måndag och ibland pockar en obehaglig känsla i magen på att vardagslunket är på intågande. Nästa vecka börjar jag jobba och sen snurrar hösten igång. Suck. Kan jag inte få stanna kvar i detta sommarlovsfirande lite till? Jag vet ju dock att när jag väl är igång så rullar väl allt på och känns ok… :-) Tänk i höst när jag får dricka te under en mysig filt i soffan, tända en massa ljus och bara må gott. Ja det är inte fel det heller :-)

Idag har jag lite saker att göra:

  • Bestämma närmre inför söndag då jag ska prata om att leva med en funktionsnedsättning och glädjen med att rida mm. Jag ska tydligen prata inför politiker så bara det gör ju att jag blir lite nervös ;-) Nejdå, jag ska göra det bästa ifrån mig oavsett status på folk :-)
  • Läsa igenom texten som Anna har skrivit sen telefonintervjun förra veckan och skicka eventuella ändringar till henne. Anna verkar vara en riktig energispridare, såna ska man samla på! :-)
  • Ringa Malin på ridsportsförbundet
  • Ringa sjukvårdsupplysningen och höra om mitt öga som varit rött i 2½ dagar.
  • Njuta av livet (mycket viktig punkt)
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>