Sådärja…

On August 16, 2010, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

…. då är korrekturläsningen av artikeln klar och jag känner mig nöjd! Det ska bli spännande att höra vad Anna (journalisten) tycker om mina förslag. Men hon verkar så positiv så jag misstänker att det inte är några problem. Kul! Jag får se när fotografen kommer ut hit till gården, förhoppningsvis redan denna vecka annars nästa.

Det jag ser fram emot också är att träffa Anna och diskutera ett eventuellt gemensamt projekt i framtiden som skulle vara såååå roligt. Jag ska bena upp lite frågeställningar och mina tankar kring detta och sen får vi se vad hon tycker om mina idéer :-)

Himlen har lagt sitt mörka täcke över oss och det är helt sjukt vad mörkt det är. Här på “åkern” har vi inga väglampor, så det är inte bäddat att vara ensam Madde hemma på gården. Huua, jag är grymt mörkrädd! Alla vargar och björnar ligger ju och lurar i skogen för att hoppa på mig när jag går förbi. :-)

Imorgon hoppas jag att solen vill visa sig igen, jag är härligt röd om kinderna och tänker nog bada i kokosnötsolja imorgon om solen skiner. Haha…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>