Nagelvård

On August 17, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Äntligen börjar naglarna bli lite längre igen så jag kan lägga fransk manikyr på dem. Fint när man är brun, ser fräscht ut :-)

Mitt tips till er som funderar på att lägga fransk manikyr, gör det för tusan precis när ni lagt er! :-)

Alltför många gånger har jag lagt en jättefin fransk manikyr under dagen och vipps som det är ska man alltid iväg och göra något. Och det finns faktiskt inget mer irriterande (jo egentligen, men inte när det gäller naglar) när franska manikyren förstörs innan den torkat ordentligt. Det är inte det lättaste att få till det så att det ska bli snyggt.

Men om du gör det ca 30 minuter innan du ska somna, har kvällskissat och borstat tänderna, då har du egentligen inget som du “ska upp till”, så du kan ligga där i din säng och måla naglarna i lugn och ro. Och ja, du måste ha händerna på täcket efteråt ;-) Då hinner naglarna torka ordentligt under natten, så du behöver inte oroa dig för att de ska förstöras på morgonen när du vaknar!

Check! Doublecheck?

 

2 Responses to Nagelvård

  1. Emma says:

    Det är kanonsnyggt, brukar pilla med det så fort jag har tid. Fina naglar är något jag börjat uppskatta, som lite “pyssla om mig själv”-vård :)

    • admin says:

      Visst är det gumman, “pyssla om mig själv”-vård!!! Jag håller helt med dig :-)

      Jag brukar måla om naglarna en gång i veckan (helst söndagar), det känns mysigt på något sätt… hihi.. Plus att jag tror att de blir starkare av att man regelbundet fixar till dem, filar och grejar… :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>