Till Tomas

On August 17, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Här kommer maträtten jag tipsade dig om :-)

Lax
Champinjoner
Bladspenat/babyspenat
Vitlök

Skiva svampen och stek ihop babyspenaten, svampen o vitlök (gärna mycket lök) salt o peppar.

Ugnen på 200 grader.

Pressa gärna ner en halv citron i ugnsformen som laxen får suga till sig, krydda med citronpeppar.
Exakt 16 minuter, sen klart :-)

Idag var jag även lite wild and crazy och kokade rödbetor (ny favorit) och gjorde en sås på chevreost o crème fraise.

Superdupergott!!!

Lycka till :-)

 

2 Responses to Till Tomas

  1. Tomas says:

    Jag tackar så mycket!!! Det var en fin uppläggning oxå!!!
    Detta skall provas!!! Med såsen oxå!!
    Kramen

    • admin says:

      Nämen vad kul att du tycker det, kockexperten :-)

      Såsen är kanongod, framförallt tillsammans med rödbetorna. Mummsilimumsmums!

      Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>