Konsumentgranskaren är i farten

On August 18, 2010, in Allmänt, Ampislivet, by Supermadde

Godmorgon/godförmiddag

Cira och jag hade sov/mysmorgon imorse. Hon blev jätteglad när hon fick komma upp i sängen och mysa lite. Haha… så söt, hon ska alltid rulla ihop sig till en liten kringla och sen ligger hon där och snarkar.

Vi tog vår sedvanliga morgonpromenad och jag tänkte att vi idag skulle gå lite i skogen, för att få lite terrängträning både hon och jag. Cira älskade varje sekund, få springa och nosa på allt mm. När vi kom ut till åken på hemvägen fastnade mina doppskor till kryckorna i leran och det var ett rackarns arbete att få upp dem därifrån. De satt ordentligt fast!

Jag gick utan doppskor hela vägen hem och nu ligger den nedre kryckdelen dränkt i vatten. Det är fullt av lera i hela röret som inte var lätt att få bort, så jag tänkte att om jag lägger de i blöt så kanske de går lättare sen.

Är detta typiskt mig eller är det typiskt mig?! Suck…:-)

Nåväl, nu favoritfrukost: havreknäcke med avokado och salt. Mums!

 

3 Responses to Konsumentgranskaren är i farten

  1. Petter says:

    God morgon. Skönt med lite sovmorgon då och då. Jag tog det också lungt idag. Får bli en promenad senare ikväll. Sen blir det väl dags att inviga de nya löpardojjorna.
    Har jag pröjsat 1600 spänn ska de ta mig f-n användas rejält. ;-)

    Fastna med kryckan i leran? Det måste vara första gången jag hör någon gjort det. Du måste ha satt fast bra om doppskon, (gummit) lossnade. De sitter ju ganska tight på röret vill jag minnas. Blev den kvar i gyttjan? Nu får du plocka fram flaskborsten och rensa rören. Hihihi…..
    Man kanske skulle uppfinna någon form av vandrarkryckor till människor som du. :-)
    Finns det någon marknad för det tro?

    Hoppas semestern i Hudik var bra och du är laddad för höstens alla jobb.

    • admin says:

      Ja visst behöver man det :-)

      Jösses, 1600kr? Då måste du ju studsa fram. Berätta gärna om du tycker att priset gjorde stor skillnad, eller om det bara är ett eventuellt märke du fick betala för :-)

      Jag köpte nya doppskor i Hudik som ska vara mer slitstarka, men de sitter inte alls lika hårt runt själva kryckstaven som “vanliga grå” doppskor gör – så därför lossnade dem. Jag rengjorde dem så gott jag kunde, men fick nog inte bort allt. Haha..

      Ja, vandrarkryckor skulle jag vilja ha iallafall. Terrängkryckor låter väl flashigare? ;-)

      Semestern i Hudik var fantastiskt, verkligen ett fint minne i livet på alla sätt. Hade verkligen velat vara där denna veckan också……

  2. Petter says:

    Får kanske fundera vidare på det där med vandrar/terrängkryckor. Som den ingenjör man är så ser jag alltid utmaningar i de mest udda sammanhang. :-)
    Kanske du som kryckanvändare har vissa önskemål och tankar om bra kryckor?

    1600 spänn är visserligen pengar men bra skor kostar. Mitt förra par gick loss på 1300 spänn för några år sedan, Asics GT-2110 och var de bästa löparskor jag någonsin haft.

    De nya är Asics GT-2150. Jag kan helt klart rekommendera dessa då man flyger fram på dom. Bra dämpade och sitter som en smäck. Jag behövde bara stoppa ner foten och konstatera att det behövde inte provas några andra modeller ;-)
    Man ska som bekant aldrig snåla på motionsprylar men heller inte köpa för “proffsiga” grejer om man inte kan utnyttja dom.

    Du har väl bra skor som du trivs? Det viktigaste är att man inte får ont eller andra besvär. Kanske kunde jag hittat billigare men i och med att jag var helnöjd med mina tidigare så körde jag på samma märke.

    Jag la märke till att du shoppat loss en del. Hoppas är nöjd med dina inköp och inte köpt några grisar i den berömda säcken :D

    Ha en bra kväll. Nu ska jag slänga in en lax i ugnen. Supergott med färskpotatis, hovmästaresås och mycket sallad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>