Bönor & Blad

On August 20, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Igår passade jag även på att gå in på min favorit-te-affär “Bönor & Blad”. Till min lycka var de bästa tjejerna/kvinnorna där inne som är superdupertrevliga. Jag har ju haft en tesort jag inte minns namnet på och som är bland det godaste teet jag har druckit. Så jag har medvetet vägrat att dricka upp det, för att kunna ta med lite rester till dem så kanske de vet vad det heter.

Och till min stora glädje gissade båda två på samma tesort på en gång, SUNFLOWER! Och jag blev så lycklig över att det inte bara var limited edition-te och var slut. Utan det finns i “baslagret” av tesorter. Tjoohoo!!

Jag stod länge och väl där inne och babblade, precis som det ska vara. Ena tjejen berättade att hennes bror varit med i en MC-olycka för många år sedan och har fastnat lite i sitt sorgearbete och aldrig riktigt gått vidare. Hon ville att han skulle träffa någon som mig, som är glad och lever ett liv utefter mina nya förutsättningar. Det kändes kul att hon sa så, det värme inom mig! Jag tipsade henne om Mikael Anderssons hemsida och att han arbetar proffisionellt med att hålla föreläsningar och har en enorm livsglädje och en superbra talare. Så jag hoppas att det kan bli något för honom :-)

Innan jag kom därifrån hade jag köpt med mig fyra tesorter, Sunflower, Chai Special, Smultrondröm och Saffran&Chilli. De sista två (framförallt Saffran&Chilli köpte jag för att vara lite wild and crazy, våga prova något nytt)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>