We did it!

On August 22, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Denna dag kan summeras med att jag verkligen har utmanat mig själv!

  1. Jag har talat inför politiker och en hel del andra människor
  2. Jag har ridit uppvisning på Ridsportens dag med Crescendo
  3. Och det bästa av av allt: Jag och  Crescendo har galloperat vårt första varv!!! (Och det utan att Linda ens tjatade på oss, så vi fick överraska henne)

Jag är helnöjd med min insats idag. Jag gjorde så gott jag kunde! Oavsett hearingen med politikerna och uppvisningen på Akademistallet så var dagens bästa att galopperade. I Smithies sadel dessutom som Crescendo var riktigt vacker i! :-)

Han kändes så fin när Linda och jag gick till framridningsbanan och efter en hel del trav så kände jag bara “Nej, this is it! Nu gör jag en galoppfattning!” Och dra på trissor… tiden stannade helt mellan hans galoppsprång, jag har aldrig tidigare känt en sådan galopp som han har. Nu förstår jag Linda för två eller tre år sen (Hur länge sen är det du köpte honom Linda?) när hon gastade till mig i ridhuset: Madde, den här galoppen måste du bara känna!!!!
Ja käraste Linda, nu förstår jag vad du menade, den är verkligen unik!!

Imorgon börjar jag jobba och efter jobbet ska vi på kalas hos familjen i Knivsta. Jag bjuder på några bilder efter idag och önskar er god natt så länge!

Jag på hearingen

Jag och världens finaste Crescendo


Hjärtat <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>