Godmorgon världen!

On August 23, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Gör min första arbetsdag efter semestern, det känns helt OK :-)

Ser att bilderna har blivit alldeles tossiga sen jag la in dem igår. Jag åtgärdar detta imorgon kväll när jag kommit hem från jobbet :-)

Ha en fantastisk måndag så länge :-)

 

2 Responses to Godmorgon världen!

  1. Petter says:

    Klickar man på bilderna öppnas de i full storlek och ser inte “tossiga” ut. Kanske någon inställning i bloggverktyget. Det kanske är skillnad på klickbara bilder och icke klickbara. Eller???

    Verkar som du hade en bra dag och du ser ju helt naturlig ut när du håller föredrag. Du är ju helt avslappnad och ser ut att vara mycket bekväm i rollen.
    T-shirten är übercool och måste ha lockat fram ett och annat leende. :-)

    Hoppas första dagen på jobbet gick bra.

    • admin says:

      Hej Petter

      Toppen att du lagt märke till det om bilderna :-) Jag ändrade dem igår på jobbet så nu är de lite mindre. De var högupplösta bilder och alldeles för stor storlek från min vanliga digitalkamera, så därför blev det så :-)

      Ja, vi hade en fantastiskt trevlig dag. Det kändes toppen på föredraget och de var väldigt nöjda med min insats vilket känns jättekul.

      Hoppas du har det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>