Ösregn

On August 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Sitter i bilen nere på parkeringen och väntar på att ÖSregnet ska avta lite. Helt sjukt vad det regnar!!! Och det här är stora nackdelen när man går på kryckor, det blir lite svårt att hålla i ett paraply :-)

Jag hoppas det slutar regna snart och att det bara är en lokal skur. Suck!

Har iallafall varit och provat ut en ny eloped. Jag är inte helt nöjd men den är betydligt bättre än den jag har. Den ska kunna åka 8 mil så rent tekniskt ska jag kunna ta den till gymmet fram och tillbaka, haha. Är det en varm dag så kan det ju vara värt ett försök ;-)

 

3 Responses to Ösregn

 1. Petter says:

  Cool. Finns den i rosa? Kunde vara snyggt om du “stripar” den med klassiska pepitarutiga stripes :-)

  Det lär ju finnas sådana där hattparaply som man har på huvudet. Kan det vara något när du inte kan hålla i ett vanligt paraply? ;-)

  P.s Lasagnen ser god ut och äppelkaka efteråt sitter som en smäck. D.S

  Hoppas dagen varit bra.

  • admin says:

   Hello!

   Nope, den finns inte i rosa. Någon ordning får det vara, skulle nog inte vilja ha rosa faktiskt. Den här är grafitgrå och det tror jag blir toppen, hellre det än blått.

   Vet du vart man får tag i såna här hattparaplyer? Jag har tänkt på att skaffa sån jättelänge men inte kommit underfund med vart jag hittar dem :-)

   Lasagnen var god och äppelkakan was to die for. Perfekt på en måndag ;-) Tur att jag ska träna imorgon, haha!

   Dagen har varit kanon, hoppas din har varit bra också :-)

 2. Emma says:

  Den där ser ut som min lilla älskling hemma i Dalarna :)
  Har ifs inte försökt åka så långt, men jag har uppskattat möjligheten att få komma ut och vara med på prommenader med päronen något som jag saknat ganska länge :)
  Fast den får stanna kvar där hemma medan jag är i Jönköping :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>