I feel good!

On August 31, 2010, in Allmänt, Skönhet&Hälsa, by Supermadde

Tralalalalalalala… :-)

Vilka j*kla bilköer jag åkte i på hemvägen. Dra mig baklänges till Sherwoodskogen! Ibland blir jag sååå grymt less på att köra i bilköer. Hur tusan orkar Stockholmarna detta VARJE DAG?! Alla kan ju inte välja att åka de tider som är minst köbildning på. Ja, helt sjukt är det iallafall. Det tog 1 timme och ca 10 minuter att bara åka mellan jobbet och gymmet, är inte det intressant?

Det  var jättelite människor inne på gymmet, vilket jag personligen tycker är skönt innan jag har fått rutin på alla maskiner mm igen. När det är fullt av folk och det ibland till och med är kö till vissa maskiner så är det lätt att bli stressad när man inte har full koll på hur stolen ska vara inställd och på hur tunga vikter man ska ha.

Jag värmde upp med cykling 10 minuter som kändes bättre än förra gången. Sen körde jag igenom mitt program. Jag är lite klyven gällande alla maskiner. När jag tränade som mest delade jag upp muskelgrupperna så att jag skulle få ut så mycket som möjligt av musklerna. Men mitt mål är inte att träna 6 dagar i veckan igen, så därför känns det som att jag får köra igenom hela programmet när jag är där. Nu så här i början har jag tänkt att köra två styrkepass i veckan och ett simpass. Sen kanske tre styrkepass och ett simning eller två av varje. Vi får se vad kroppen tycker :-)

Imorgon ska jag sova hos vackraste Bella-Bus. Det ska bli jättemysigt! Vi ska ha en lunchdejt först på dagen och hon ska lämna sina nycklar till mig. Jag slutar tidigare än vad hon gör och åker hem till henne och gör lite “kvälls-mys-plockmat”. Låter som ett radarpar, eller hur? :-) Bella är en jättefin människa och jag är väldigt glad över att ha henne i mitt liv. Eller att jag får vara en del av hennes liv, beroende på hur man ser det ;-)

Nehepp, nu ska jag nog packa ihop lite grejjs och sen blir det natti natti :-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>