Energigivande dag

On October 28, 2010, in Ampislivet, by Supermadde

Jag har haft en toppendag!

Mötet med goa Saffran och Sven gick som sagt jättebra idag och jag känner mig riktigt taggad tills imorgon :-)

Det är ungefär 14 stycken som ska vara med på seminariet, två sjukgymnaster och resten ortopedingenjörer. Min roll är ju som sagt att vara gå/försökskanin och när jag förklarade att mina proteser inte är optimala just nu tyckte de bara att det är bra, skönt! Det är verkligheten sa dem, är proteserna perfekta kan inte ortopedingenjörerna lära sig lika mycket.

Det börjar kl 09.00 imorgon och håller på hela dagen, så jag lär vara tom på energi efter en inspirerande dag :-)

Sen blir det kräftor med Therese på kvällen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>