“Hårproblem…”

On December 28, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Ok, kanske inte det mest avancerade eller det mest verklighetsförankrade problemet – men ändock ett problem. Eller iallafall något som stör mig.

Från att ha trott att om man borstar håret så sliter man på håret, så har jag nu fått vetskap av bästa Elvira att man får bättre och starkare hår om man tex masserar hårrötterna. Jag har ju nästan slutat borsta håret, förutom de gånger jag tvättar det. Men det resulterar ju i att jag fäller värre än en rugguggla på våren. Mitt hår blir tynnre och tynnre och jag är dålig (läs. skitdålig) på att klippa mig ofta.

Det i sin tur har lett till att jag har väldigt dåliga toppar som är i desperat behov av en frisörs omtanke och kunskap. Och det i sin tur kommer leda till ca 10 cm kortare hår.. troligtvis…

Och jag deppar inte över det, har ju faktiskt rakat av mig håret en gång i tiden. Och jag tror att jag och håret behöver en “fresh start” tillsammans. Och jag tror att jag skulle vilja klippa mig som en av tjejerna i Timoteij, ni vet den blonda (läs. alla är blonda, haha) men hon som har kortare hår. Vet ni vilken jag menar? Jag vill nog inte ha fullt så kort hår, men någonting i den stilen…

Sen blir det till att toppa håret oftare, massera hårrötterna, borsta håret morgon och kväll och kanske köpa Silica tabletter igen och hoppas att jag en dag går framåt i livet med ett långt och tjockt svallande hår…

Ja just det… jag måste boka tid hos frisören…

 

På väg hem

On December 26, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Nu är vi på väg hem från Hudik. Det har ju varit storm och skökaos idag så vi valde att åka senare.

Ganska klokt tror jag – vi är nästan helt ensamma i vår färdriktning :-)

 

I’m dreaming of a white christmas…

On December 22, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Ja det behöver vi väl inte göra längre, för det är ju otroligt mycket snö :-)

Jag befinner mig uppe i Glada Hudik tillsammans med familjen. Jag blev hämtad av Mor i Busken, Vilda-Hilda och Queen Elvis vid tvåtiden idag. Det var en del köer pga trafikolyckor längs vägen och många bilister körde som om de hade bråttom att hamna i en snödriva. Jag förstår verkligen inte varför de har så bråttom, för de tjänar ingenting på det. Vi såg flera stycken bilister som hade dykt med nosen rätt ner i snön, så jag misstänker att de var förbannade på sig själva att de inte anpassat hastigheten efter ovädret.

Efter ca 7 timmar kom vi fram. Och när vi väl kom fram var det SJUKT mycket snö på uppfarten. Gubben i stubben hade skottat uppfarten helt ren från snö i söndags. Och sen i TISDAGS har det kommit ca 1 m. Bara på 24 timmar har det kommit 50 cm. Bildbevis kommer imorgon i ljuset :-)

Det är hur mysigt som helst här uppe. När vi väl kommit hem igen efter att ha varit och handlat på Ica Maxi, satte vi igång lite julmusik och alla tjejer gick här hemma och jassade med i “I’m dreaming of a white Christmas” och “Nu är det jul igen”… MYS!

Nehepp, nu är det natti natti. :-)

Ja just det, det är endast -15 minus här. Rena sommarvärmen ;-)

 

Svenska Hjältar galan!

On December 13, 2010, in Allmänt, Ampislivet, by Supermadde

Missa för guds skull inte Svenska Hjältar galan ikväll!

Kanal 4, klockan 20.00

Världens bästa Alexandra har blivit årets FÖREBILD, vilket hon verkligen är!

Det är en fantastisk tjej som har varit nere i helvetet och vänt, med bravur!

Stor kram till dig tjejen!

 

I’m alive

On December 10, 2010, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

Hej på er

Jag känner att jag vill göra en liten blogguppdatering och meddela att jag fortfarande lever. Denna november har verkligen varit en tung månad och jag har varit tvungen att stanna upp och ta hand om mig själv.

Jag är för tillfället sjukskriven och tillbringar dagarna här hemma med mina djur. Vår kära bil Drutten har under ca tre veckors tid varit sjuk. Det har varit alltifrån luftmassemätare, egr-ventilen, tändstiften, dåligt batteri och senaste diagnosen är spjällhuset. Under (förhoppningsvis) nästa vecka ska doktorn försöka rengöra det, istället för att vi på en gång ska köpa nytt. Jag håller tummarna rejält för att det är detta som gör att han krånglar!

Det tär mycket att inte kunna ta mig någonstans, framförallt att jag inte kan åka och träna. Nu när själen mår dåligt så behöver jag åka och träna, för det mår den bra av. Och då kan jag inte göra det, typiskt eller hur… Bilen dör nämligen på tomgången och det är jätteobehagligt att köra honom tycker jag. Men men…

I dagarna var världens bästa Nadine och Minou här på gården och hälsade på både sin mor och mig. Vi körde snowracer bakom fyrhjulingen, på vägen bort från gården som vetter mot en sommarstuga. Den vägen bjuder på en hel del uppförs-nedförsbackar, snäva svängar och gupp – vilket gjorde allt riktigt kul. Nadde och jag kommer nog leva några år extra efter allt skratt under den färden :-)

Sköt om er!

 

Tarzan Boy

On December 1, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Kolla in snyggingen Tarzan Boy! Han är för övrigt även till salu. Vet du någon eller är du själv intresserad av att köpa katt, är du välkommen att skriva en kommentar för att visa ditt intresse.

De vi känner har företräde, av naturliga skäl :-)

Leveransklara 3 januari 2011.

 

Vackra vinterland

On December 1, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Oavsett om det är jättekallt utomhus, så är det ju fantastiskt vackert!