Avmaskning

On July 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Idag såg vi att Chilli har mask i magen, så det var bara att svischa in till stan och köpa avmaskningsmedel. Det passade väldigt bra då jag ändå skulle köra in Anders till husläkarakuten plus att jag och T skulle handla inför morgondagens hästvisning.

Anders är tydligen allergisk mot något i Orudis. Han har fått såna hemska brännskador på hälarna och på ryggen, med superstora blåsor som varar enormt. Vi har fotograferat dem för att minnas hur det såg ut, men han vill inte att jag lägger ut bilderna här i bloggen och givetvis ska det respekteras :-) Nu har han fått medicin och fått bandage, så nu hoppas vi att det vänder!

Idag kom N hit till gården och hade en kompis med sig, jättekul! Det var verkligen ett plus med att vi flyttade hit, jag fick två nya kompisar :-)

Imorgon blir det tidig uppgång (för att vara under semestern)Vi ska mötas i stallet kring halv nio och sen är det dags att bege oss till seminstationen. Tyvärr hade en av T och N:s hästar skadat sig i hagen, så han kan inte visas imorgon. Däremot ska lilla Rollis visas, spännande!

Jag får se hur det blir med bloggning imorgon, kanske kan ha lite live-rapporter! Haha :-)

Godnatt!

 

Fredagsmys

On July 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Chilli ligger inne hos Cayenne och myser, sååå söta mina tjejer!

Har varit ute på prommis med T och Cognac på kryckor, minst 1,5 km. Känns väldigt bra, framförallt när jag gått med protesen 1 km imorse :-)

 

6 år och 6 månader

On July 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Idag går mina tankar till alla de kvinnor som idag äntligen fått upprättelse mot Göran Lindberg!  6 år och 6 månader ska han sitta inne, så får vi hoppas att det blir så också…

 

Önskelista

On July 29, 2010, in Allmänt, Skönhet&Hälsa, by Supermadde

Anders, du vet att jag älskar dig över allt på jorden? :-)

Du har ju sagt att jag inte ska tvinga dig att köpa presenter till mig.. hihi.. så jag provar med detta istället! Jag har hittat två fantastiskt fina bh:ar på www.evasunderklader.se som jag hoppas att du också tycker är fina. Oooooom du känner att du vill köpa något fint till mig någon gång men inte vet vad, så kanske dessa kan finnas med på tipslistan? Trosor till är inget måste, men ett stort +! Om du köper trosor till så är det stringtrosor jag önskar mig! Puss!

Älskar dig!

// Din Madde

   

Båda bh:arna kostar under 500kr :-)

 

BH- lycka!

On July 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Vet ni kära läsare, jag är sååå lycklig! Jag kan handla bh:ar i vanliga affärer!! (Om man bortser från typ H&M och Gina Tricot förstås som tydligen tror att alla tjejer normalt har 70A eller 70B i storlek) Det är en fantastiskt befriande känsla och gör min bröstoperation ännu mer värdefull!

Idag handlade jag en bh för 199kr!! Det är helt ooootroligt, då kan jag ju köpa en bh varje månad *minst* :-) Det är så fantastiskt att det knappt går att beskriva! Och det bästa av allt sen jag gått ner i vikt, är att även tuttisarna blivit lite mindre. Så nu ligger jag på en 75E (hade 75F efter operationen och 75JJ innan op) och de storlekarna finns på typ Lindex, Twilfit och Kapphal. Och de är inte vanliga “kärringbh:ar heller, utan det finns riktigt snygga!! Wow wow wow säger jag bara, livskvaliteten har ökat radikalt sedan bröstförminskningen och jag ångrar den absolut INTE. En av de bästa sakerna jag gått igenom :-)

Lindex, 199kr

Plagg med små detaljer älskar jag!

 

Modevisning

On July 29, 2010, in Allmänt, Skönhet&Hälsa, by Supermadde

I flera dagar har jag skrattat över stå-upp komikern Jan Bylunds tankar om modevisning. Det roliga med allt han säger är att det är sååååå sant! Varenda gång jag har köpt någonting kommer jag hem och ska visa Anders. “Vet du vad jag köpte den här för?” osv osv osv… och det roliga är att jag tycker att jag har “tjänat” pengar när byxorna bara kostade 75 kr istället för 299 kr. Men jag har ju fortfarande lagt ut 75 kr? :-)

Och varje gång vill jag ha någon form av bekräftelse av Anders. Om han tycker att plagget kommer att passa mig (ytterst viktigt) eller om han tycker att det är ett njaaaa:plagg. Det är ju alltid viktigt att man själv tycker om kläderna, men det är minst lika viktigt att den man har kär tycker att man är fin. :-)

Om ni inte har hört detta förut så bifogar jag den, så får ni också ett gott skratt!

 

En bild säger allt

On July 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde

 

Hängmatta

On July 28, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Ligger i hängmattan och har det bra :-)   

 

Grillparty

On July 28, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Vi har precis varit ner och badat i Långsjön, det var 21 grader i vattnet. Helt ok! När man är i vill man ju ändå inte gå upp igen ;-)

Det blidde inte något 94 årskalas, det skulle tydligen vara imorgon, så det blir grillparty med oss ungdomar istället :-) Lisa och Martin kommer och lilla Meggie och förhoppningsvis kommer Johan ikväll också :-)

 

Mot björklinge

On July 28, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Nu sitter vi i bilen på väg mot Björklinge, idag är det 94 års kalas :-) Det ni, det slår man inte så lätt!

Vi ska passa på att hälsa på våra skåningar som har storbesök från Skåne :-)

Ha en trevlig onsdag!