Avmaskning

On July 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Idag såg vi att Chilli har mask i magen, så det var bara att svischa in till stan och köpa avmaskningsmedel. Det passade väldigt bra då jag ändå skulle köra in Anders till husläkarakuten plus att jag och T skulle handla inför morgondagens hästvisning.

Anders är tydligen allergisk mot något i Orudis. Han har fått såna hemska brännskador på hälarna och på ryggen, med superstora blåsor som varar enormt. Vi har fotograferat dem för att minnas hur det såg ut, men han vill inte att jag lägger ut bilderna här i bloggen och givetvis ska det respekteras :-) Nu har han fått medicin och fått bandage, så nu hoppas vi att det vänder!

Idag kom N hit till gården och hade en kompis med sig, jättekul! Det var verkligen ett plus med att vi flyttade hit, jag fick två nya kompisar :-)

Imorgon blir det tidig uppgång (för att vara under semestern)Vi ska mötas i stallet kring halv nio och sen är det dags att bege oss till seminstationen. Tyvärr hade en av T och N:s hästar skadat sig i hagen, så han kan inte visas imorgon. Däremot ska lilla Rollis visas, spännande!

Jag får se hur det blir med bloggning imorgon, kanske kan ha lite live-rapporter! Haha :-)

Godnatt!

 

Fredagsmys

On July 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Chilli ligger inne hos Cayenne och myser, sååå söta mina tjejer!

Har varit ute på prommis med T och Cognac på kryckor, minst 1,5 km. Känns väldigt bra, framförallt när jag gått med protesen 1 km imorse :-)

 

6 år och 6 månader

On July 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Idag går mina tankar till alla de kvinnor som idag äntligen fått upprättelse mot Göran Lindberg!  6 år och 6 månader ska han sitta inne, så får vi hoppas att det blir så också…