Capio Artro Clinic

On January 24, 2011, in Allmänt, Ampislivet, by Supermadde

Imorgon ska jag åka till Capio Artro Clinic som ligger vid Sophia Hemmet. Äntligen görs det något åt min axel som jag skadade när jag ramlade av Macho för snart tre år sedan. Jag har inte fått en kallelse till Akademiska på över ett år, så äntligen gick vårdgarantin igenom och jag får åka dit istället. Läkaren som jag ska träffa är expert inom just detta område, vilket behövs då min problematik med axeln blir dubbelt så svår.

Det är ju naturligtvis både lite läskigt men samtidigt skönt att se vad han säger. Blir det operation eller inte. De jag har hört som har genomgått liknande operationer säger att de har blivit väldigt hjälpta av det. Så jag håller tummarna i så fall att det kan hjälpa mig vid min eventuella operation.

Jag åker sjuksresa dit vilket känns kanon, då vår bil strejkar fortfarande. Förhoppningsvis inom 2 veckor är han klar för start igen. (hoppas hoppas hoppas)

Den mörka tunnel jag befunnit mig i börjar sakta men säkert visa lite solstrålar. Och jag är väldigt tacksam över de strålar som skiner mot mig. Det kanske börjar vända nu? If everything that happens, happens for a reason… Please let it be me this time…

På återseende gott folk!

 

Vacker vinterbild

On January 23, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Idag fyller Cira sex år! Hurra hurra hurra! Tog en häftig
vinterbild på henne tidigare idag 

Rihanna – Love the way you lie (Part II)

On January 3, 2011, in Musik, by Supermadde

Sååå himla bra!!

 

Något som jag tycker är intressant, det är hur våra liv flätar samman under vissa perioder under vår tid på jorden. Tänk på alla de kompisar som du har haft genom åren, men som du idag inte har någon kontakt med. Ändå så delar ni en historia tillsammans och kvar finns minnena från den tiden. En del människor har vi kvar genom hela livet och en del kommer bara in en kort stund för att uppfylla någon funktion för oss.

Människor kan på ett väldigt lätt sätt komma in i vårt liv. Man blir berusade av deras energi, entusiasm och glädje och det känns som att man har träffat sin nya tvillingsjäl i livet. Men tänk på alla dessa människor som vi så snabbt lägger till i vår kompislista, som sedan inte känns bra att ha där?

Jag brukar ju prata om energitjuvar och att man inte ska omge sig med sånna. Utan man ska satsa på dem som ger energi och som man blir glad av att vara i närheten av. Men svårigheten att “göra slut” och lämna energitjuven, kan ibland dra ut på tiden. Och varför egentligen? Rent krasst är det värsta att den andra personen blir ledsen och besviken. Det viktigaste är i syvende och sist att du är sann mot dig själv. Du ska vara rädd om dig själv – för ingen annan kommer att vara det…

Livet vi lever är alldeles för kort som det är, för att vi ska ha tid att vara med människor vi egentligen inte vill vara med.

 

Välkommen 2011

On January 3, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Ja, då har det nya året äntligen börjat och vi går mot ljusare tider igen, vilket känns jätteskönt. Det är alltid lika spännande att stå här vid början av året, undra vad som kommer att hända under dessa kommande 12 månader på både negativ och positiv front naturligtvis.

Ibland är det lätt att vi bara blickar framåt och tänker/längtar till det som komma skall och lätt glömmer vi bort vad vi faktiskt har fått vara med om.

För mig innebar 2010 en hel del, både negativt och positivt naturligtvis. Ibland kan en del saker som ter sig negativa ifrån början, resultera i något positivt i slutändan. Som jag brukar säga: “En del dörrar är tvugna att stängas, för att man ska kunna öppna nya”

En stor sak för min del förra året var att vi flyttade. Till en början kändes det skit, då vi verkligen inte ville lämna det hus vi byggt upp och trivdes så bra i, både med närheten till vännerna och bra område. Men om vi inte hade flyttat därifrån hade vi ju aldrig kommit hit :-) Lärt känna Therese, Nadine och Denise. De har verkligen berikat mitt liv på många plan och för det är jag evigt tacksam. Där är en positiv sak som kommit ur en ifrån början negativ händelse :-)

Jag gick ner under -11 kg under förra året vilket enligt mig är en stor prestation. Jag började träna igen och kom tillbaka till den jag vill vara och det livet jag vill leva. Träna, äta bra mat och satsa på hälsan. (Dock ska tilläggas att denna jul gav mig +3 kg, haha) Men nu är jag på banan igen, vilket känns kanon!

Chilli fick kattungar i två omgångar och familjen blev plötsligt 6, 2 människor, 3 katter och 1 hund. Haha

Jag och Nadine åkte snowracer bakom Thereses 4-hjuling som är bland det roligaste jag gjort när det gäller vinterlekar.

Ja, det är ju en hel del annat som också har hänt naturligtvis, men det lämnar jag för mig själv ;-)