Hemmets Journal

On May 26, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Nu kan ni gå och köpa HEMMETS JOURNAL, nummer 22.

Jag är med i en artikel som Sonia gjorde med mig tillsammans med fotografen Pär. Vi gjorde artikeln nere på FORM  i Knivsta (som by the way är Sveriges bästa gym) och jag ser verkligen fram emot att läsa artikeln när jag kommer hem :-)

 

I’m leaving on a jetplane…

On May 2, 2011, in Allmänt, by Supermadde

…. I don’t know when I’ll be back again…

Jo men just det, det vet jag ju! Nu försvinner jag utomlands till okänd destination och kommer åter tillbaka i början av juni. Ha en underbar tid mina kära läsare och njut av livet, det är fantastiskt att leva!

Ps. 26 maj kommer det upp en liten rolig nyhet här. Ds.

20110409-202016.jpg

 

Världens finaste dag

On May 2, 2011, in Mina tankar, by Supermadde

Jag mår bra. Mitt hjärta är lyckligt. Min själ har sinnesro men jag känner en enorm livsglädje.

Tack farmor för en underbar dag.

Du är det bästa jag har!

 

Finns inga ord…

On May 1, 2011, in Allmänt, by Supermadde

… för hur mycket detta betyder för både mig och farmor. Hon har inte varit där sen hon sålde det för 21 år sedan, och jag är så glad över att vi fick uppleva detta tillsammans. Detta betyder mer än allt för mig.

Nu ska vi vidare på nya äventyr :-)

20110501-140905.jpg

 

Thelma & Louise

On May 1, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Idag har jag världens finaste dag med min älskade farmor :-) Vi är ute på en roadtrip och ska åka till sommarstället som hon och farfar byggde. Hoppas att det är någon där så vi får gå in och titta, det vore jättekul :-)

Nostalgitrip på hög nivå :-)

Livskvalitet på en ännu högre nivå :-)

 

Lite salt… lite surt… lite sött…

On May 1, 2011, in Mina tankar, by Supermadde

Satt nere i köket med min fina familj och pratade hela kvällen. Kände mig som en gammal tantaluta när jag började prata om hur saker var när jag var yngre eller tänkte tillbaka på allt jag har gått igenom. Livet är verkligen en enda stor Gott & Blandat påse, med både syrligt, surt, salt och sött innehåll.

Idag när jag gick igenom mina saker så hittade jag mina gamla dagböcker. En del var ifrån när jag var riktigt liten och jag kunde inte hålla mig ifrån att tjuvkika lite i dem.  En dag, typ -92 hade jag skrivit om när jag och Jelisaveta (en av mina bästisar på den tiden) gick hem från skolan och såg en grävling. Det ska bli riktigt mysigt att en vacker dag lägga mig i sängen och kika igenom dem, minnas tillbaka i mitt liv.

Jag inser att skrivandet alltid har varit mitt sätt att få ut mina känslor, tankar och åsikter. Framförallt kan jag tycka att jag egentligen skriver “bättre” när jag är nere eller går igenom dåliga perioder av livet. Jag tycker att orden blir vackrare när jag är känslosam och då oftast när jag är ledsen. Samtidigt är jag så tacksam för att kunna dela med mig av så otroligt mycket kärlek och glädje till livet. Jag hoppas att ni “känner” mig så pass bra att ni vet att jag vill ha en positiv och inspirerande blogg men orden kan bli så innerliga när jag går igenom tunga perioder.

Men i och för sig… vad kan vara mer inneligt än detta:

JAG ÄLSKAR ATT LEVA….