I feel good!

On August 31, 2010, in Allmänt, Skönhet&Hälsa, by Supermadde

Tralalalalalalala… :-)

Vilka j*kla bilköer jag åkte i på hemvägen. Dra mig baklänges till Sherwoodskogen! Ibland blir jag sååå grymt less på att köra i bilköer. Hur tusan orkar Stockholmarna detta VARJE DAG?! Alla kan ju inte välja att åka de tider som är minst köbildning på. Ja, helt sjukt är det iallafall. Det tog 1 timme och ca 10 minuter att bara åka mellan jobbet och gymmet, är inte det intressant?

Det  var jättelite människor inne på gymmet, vilket jag personligen tycker är skönt innan jag har fått rutin på alla maskiner mm igen. När det är fullt av folk och det ibland till och med är kö till vissa maskiner så är det lätt att bli stressad när man inte har full koll på hur stolen ska vara inställd och på hur tunga vikter man ska ha.

Jag värmde upp med cykling 10 minuter som kändes bättre än förra gången. Sen körde jag igenom mitt program. Jag är lite klyven gällande alla maskiner. När jag tränade som mest delade jag upp muskelgrupperna så att jag skulle få ut så mycket som möjligt av musklerna. Men mitt mål är inte att träna 6 dagar i veckan igen, så därför känns det som att jag får köra igenom hela programmet när jag är där. Nu så här i början har jag tänkt att köra två styrkepass i veckan och ett simpass. Sen kanske tre styrkepass och ett simning eller två av varje. Vi får se vad kroppen tycker :-)

Imorgon ska jag sova hos vackraste Bella-Bus. Det ska bli jättemysigt! Vi ska ha en lunchdejt först på dagen och hon ska lämna sina nycklar till mig. Jag slutar tidigare än vad hon gör och åker hem till henne och gör lite “kvälls-mys-plockmat”. Låter som ett radarpar, eller hur? :-) Bella är en jättefin människa och jag är väldigt glad över att ha henne i mitt liv. Eller att jag får vara en del av hennes liv, beroende på hur man ser det ;-)

Nehepp, nu ska jag nog packa ihop lite grejjs och sen blir det natti natti :-)

 

Fullt upp

On August 31, 2010, in Skönhet&Hälsa, by Supermadde

Hej på er!

Idag är det full fart på jobbet, jättekul!

Strax är det lunch och innan det en sedvanlig lunchpromenad runt byggnaden. Efter jobbet blir det konditionsträning och styrketräning, lovelyyyyyy :-)

 

Pictures of today

On August 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

 

En fin måndag till ända

On August 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Åh vilken mysig dag jag har haft tillsammans med Atti. Vi gick upp på stan efter att hennes väninna Britta hade åkt. Jag skulle ta ut lite tabletter till A och passa på att spana in trosor på NewYorker, jag misstänker att det är mitt nya beroende. Gaaah, kan man verkligen ha för mycket trosor? Jag tror inte det :-D A föreslog att vi ska räkna dem någon dag och det kanske skulle vara både roligt och skrämmande. Nejdå… men vad tusan, trosor är som gott & blandat godis. Ibland vill man ha sött och ibland vill man ha salt och livet ändrar sig ju hela tiden och tillika en själv – så därför måste man ju förnya sig… haha.. det går att rättfärdiga allt.

Imorgon blir det jobb och därefter gym. Det blir kondition och styrketräning, ska bli superskönt. Träningsvärken i armarna har gett med sig nu, så det gäller att göra ny ;-)

 

Min azizam blatte & jag

On August 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Min älskling Atti och jag <3 Love you vännen och tack för en underbar dag ihop!

 

Azizam Atti

On August 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Älskade Atti har bjudit på tidernas godaste lasagne, fina fina vän =)

Snart ska vi dricka Atti-latte och äta äppelkaka som hon och hennes väninna Britta har gjort :-)

Myyyys

 

Ösregn

On August 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Sitter i bilen nere på parkeringen och väntar på att ÖSregnet ska avta lite. Helt sjukt vad det regnar!!! Och det här är stora nackdelen när man går på kryckor, det blir lite svårt att hålla i ett paraply :-)

Jag hoppas det slutar regna snart och att det bara är en lokal skur. Suck!

Har iallafall varit och provat ut en ny eloped. Jag är inte helt nöjd men den är betydligt bättre än den jag har. Den ska kunna åka 8 mil så rent tekniskt ska jag kunna ta den till gymmet fram och tillbaka, haha. Är det en varm dag så kan det ju vara värt ett försök ;-)

 

Intensiv vecka väntar

On August 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Imorgon ska jag inte jobba, utan jag ska åka in till hjälpmedelscentralen och prova en ny eloped – som ska vara mer terrängvänlig än den jag har. Får se hur det blir :-)

Efteråt ska jag åka hem till Atti och äta lunch/fika och bara mysa. Det ska bli jättemysigt att träffa henne :-)

Sen bär det av ut till Smithie & Nalle. Stina och jag ska tvätta dem, så hoppas att det inte ösregnar imorgon :-)

Med andra ord är det full fart framåt imorgon och det ser jag fram emot!

Godnatt :-)

 

Söndagsfrukost

On August 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Mums!

Sen sticker jag och simmar :-)

 

Fresita, mmmmm vad gott

On August 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde

När jag ändå är igång med att tipsa om drycker måste jag passa på att tipsa om ett supergott Ros’evin som Stina bjöd mig på.

Det heter Fresita och går loss på ca 79 kr och är utan tvekan det godaste Ros’evinet jag har druckit!

Det är mousserande och lite sött, med jordgubbsbitar i. Och det bästa av allt: det är inte så hög alkoholhalt :-)

Drick och njut :-)