En fin måndag till ända

On August 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Åh vilken mysig dag jag har haft tillsammans med Atti. Vi gick upp på stan efter att hennes väninna Britta hade åkt. Jag skulle ta ut lite tabletter till A och passa på att spana in trosor på NewYorker, jag misstänker att det är mitt nya beroende. Gaaah, kan man verkligen ha för mycket trosor? Jag tror inte det :-D A föreslog att vi ska räkna dem någon dag och det kanske skulle vara både roligt och skrämmande. Nejdå… men vad tusan, trosor är som gott & blandat godis. Ibland vill man ha sött och ibland vill man ha salt och livet ändrar sig ju hela tiden och tillika en själv – så därför måste man ju förnya sig… haha.. det går att rättfärdiga allt.

Imorgon blir det jobb och därefter gym. Det blir kondition och styrketräning, ska bli superskönt. Träningsvärken i armarna har gett med sig nu, så det gäller att göra ny ;-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>