TILL SALU

On August 24, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Jag säljer härmed en VARSELJACKA från HÖÖKS, storlek M. Nypris 599 kr. Endast använd ca 15 gånger och är i NYSKICK. Säljes pga för stor storlek. Skriv i kommentarerna om du är intresserad!

Pris: 400 kr

 

Längtar tills på fredag!

On August 24, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Idag for jag iväg till gymmet i Enköping för att kolla in det. Det är ju inte alls lika stort som det i Uppsala, men ett helt OK gym och jättetrevlig personal. Inte stroppiga och brattiga, utan supermysiga! :-) Jag bokade in en gratisträning på fredag och jag önskade att få någon “tuff”, som kan lägga höga krav på mig. Kul! De pratade om en tjej som är bodybuilder och det låter alldeles lovande :-) Ska bli skönt att aktivera den delen av hjärnan igen :-)

Imorgon kommer fotografen hit och ska fota mig inför artikeln, det ser jag fram emot och hoppas att vi kan få till en del bra bilder. Sen klockan 13.00 kommer Ida hit och det ska bli så kul! Vi har inte setts på ett tag *igen* så nu är det dags. Bästisen min :-)

Nehepp, nu ska jag surfa runt lite och sen är det natti natti!

 

Fina ord från vackra Gunilla

On August 24, 2010, in Mina tankar, by Supermadde

 

Du kanske är i ett nytt skede av din själ—om du lyssnar så får du svar…

 

 

 

Goddagens goddagens

On August 24, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Vi hade en jättetrevlig kväll igår hemma hos familjen! En enormt god tonfiskröra och köttfärssås made by Jesper och Mor i busken förgyllde alla magars tillvaro. Tonfiskröra har jag aldrig ätit förut och det var riktigt riktigt gott!
Till efterrätt hade Gubben i Stubben köpt två fantastiska marsipantårtor. Både jag och Roffe äääääälskar marsipan (Anthon Berg är vår allsmäktige, haha) så prinsesstårta är ett givet val :-) Jag åt en liten bit av varje, riktigt gott! Så det blev morgonpromenad runt huset vid jobbet imorse med en lång uppförsbacke och likadant innan lunch :-)

När jag fyller år skulle jag vilja göra en egen tårta. Jag gillar ju inte själva brödlagret i tårtor, utan min “drömtårta” ser ut såhär:

En chokladbotten, som en stor rund och platt chokladkaka
Massor av grädde, helst marsipangrädde
Och sen ett marsipantäcke över alltihop

YUMMI!!! :-)

Det blev en sen sänggång igår kväll, jag tror att jag och Hulda-Hulda kom i säng vid ett eller så. Och imorse vaknar jag AV MIG SJÄLV!?! 05.55 och kunde knappt somna om. Mycket märkligt :-) Iallafall så känner jag mig lite “dagen efter” idag, lite tung i huvudet men annars väldigt glad :-)

Ha en fin dag så länge, nu ska jag jobba vidare!