Goddagens goddagens

On August 24, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Vi hade en jättetrevlig kväll igår hemma hos familjen! En enormt god tonfiskröra och köttfärssås made by Jesper och Mor i busken förgyllde alla magars tillvaro. Tonfiskröra har jag aldrig ätit förut och det var riktigt riktigt gott!
Till efterrätt hade Gubben i Stubben köpt två fantastiska marsipantårtor. Både jag och Roffe äääääälskar marsipan (Anthon Berg är vår allsmäktige, haha) så prinsesstårta är ett givet val :-) Jag åt en liten bit av varje, riktigt gott! Så det blev morgonpromenad runt huset vid jobbet imorse med en lång uppförsbacke och likadant innan lunch :-)

När jag fyller år skulle jag vilja göra en egen tårta. Jag gillar ju inte själva brödlagret i tårtor, utan min “drömtårta” ser ut såhär:

En chokladbotten, som en stor rund och platt chokladkaka
Massor av grädde, helst marsipangrädde
Och sen ett marsipantäcke över alltihop

YUMMI!!! :-)

Det blev en sen sänggång igår kväll, jag tror att jag och Hulda-Hulda kom i säng vid ett eller så. Och imorse vaknar jag AV MIG SJÄLV!?! 05.55 och kunde knappt somna om. Mycket märkligt :-) Iallafall så känner jag mig lite “dagen efter” idag, lite tung i huvudet men annars väldigt glad :-)

Ha en fin dag så länge, nu ska jag jobba vidare!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>