Dags att duna!

On August 21, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Sådär, nu är jag så trött att jag knappt kan skriva – med andra ord är det dags att duna in i skönhetssömnen :-)

Jag är klar med förberedelserna inför vad jag ska säga och imorgon packar jag in ben och ridhjälm.

Klockan kvart över elva sätter allt igång och det kommer nog bli en fantastisk dag! Jag känner mig taggad till max (och en aning nervös)

Hörs imorgon!

 

Sista finslipningen

On August 21, 2010, in Allmänt, Ampislivet, by Supermadde

Jahapp…

då sitter jag här och förbereder det sista inför imorgon. Det är ju bara ungefär 10 minuter jag ska prata, så det gäller att få med sig de absolut viktigaste bitarna av allt jag vill säga. Det ska verkligen bli jättekul imorgon och jag känner mig enormt taggad!

Vi ska prova Smithies sadel på Crescendo imorgon. Jag har alltså blödande skavsår sen jag red på honom i torsdags och jag skojar inte. De värsta skavsåren någonsin efter att jag ridit! Huaa huaa… Smithies sadel sitter man ju som i en läderfotölj och det var på Stinas initiativ som vi får prova den på Crescendo. Jättekul! Jag hoppas att även Stina kan komma dit imorgon och titta. Hon ska klyva ved med sina föräldrar och eventuellt har hon svårt att komma ifrån. Men vi får se :-)

Det viktiga är inte hur det går med själva ridningen imorgon, det viktiga är att JAG GÖR DET och att jag står fast vid min utmaning mot mig själv. Jag skulle kunna tycka att det är jätteläskigt att rida inför en massa människor och känna tonvis av prestationsångest (vilket jag också gör) men jag tänker fokusera på att göra det bästa utefter mina förutsättningar! :-)  

Therese är med imorgon vilket är jättekul och hon ska även få agera paparazzi. Så jag kommer nog återkomma senare under kvällen med bilder från dagen och eventuellt något “live-inlägg” ifrån anläggningen. Spännande!

Nehepp, nu ska jag fixa till det sista och sen påminna mig om att INTE glömma allt jag ska ha med mig imorgon :-)

På gensyn gott folk!

 

Dop

On August 21, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Usch vilket tråkigt väder det är idag, hoppas för bövelen att det är bättre imorgon :-)

Vi ska iväg på dop, Anders systers son ska döpas och därefter blir det lite mat och kaffe. Trevligt!

Resten av kvällen blir förberedelser inför imorgon :-)

Bjuder på en bild av dagens makeup!