Pictures of today

On August 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

 

En fin måndag till ända

On August 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Åh vilken mysig dag jag har haft tillsammans med Atti. Vi gick upp på stan efter att hennes väninna Britta hade åkt. Jag skulle ta ut lite tabletter till A och passa på att spana in trosor på NewYorker, jag misstänker att det är mitt nya beroende. Gaaah, kan man verkligen ha för mycket trosor? Jag tror inte det :-D A föreslog att vi ska räkna dem någon dag och det kanske skulle vara både roligt och skrämmande. Nejdå… men vad tusan, trosor är som gott & blandat godis. Ibland vill man ha sött och ibland vill man ha salt och livet ändrar sig ju hela tiden och tillika en själv – så därför måste man ju förnya sig… haha.. det går att rättfärdiga allt.

Imorgon blir det jobb och därefter gym. Det blir kondition och styrketräning, ska bli superskönt. Träningsvärken i armarna har gett med sig nu, så det gäller att göra ny ;-)

 

Min azizam blatte & jag

On August 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Min älskling Atti och jag <3 Love you vännen och tack för en underbar dag ihop!

 

Azizam Atti

On August 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Älskade Atti har bjudit på tidernas godaste lasagne, fina fina vän =)

Snart ska vi dricka Atti-latte och äta äppelkaka som hon och hennes väninna Britta har gjort :-)

Myyyys

 

Ösregn

On August 30, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Sitter i bilen nere på parkeringen och väntar på att ÖSregnet ska avta lite. Helt sjukt vad det regnar!!! Och det här är stora nackdelen när man går på kryckor, det blir lite svårt att hålla i ett paraply :-)

Jag hoppas det slutar regna snart och att det bara är en lokal skur. Suck!

Har iallafall varit och provat ut en ny eloped. Jag är inte helt nöjd men den är betydligt bättre än den jag har. Den ska kunna åka 8 mil så rent tekniskt ska jag kunna ta den till gymmet fram och tillbaka, haha. Är det en varm dag så kan det ju vara värt ett försök ;-)