Gädd-orvar

On August 11, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Här kommer en bild på gårdagens gädda, den som Roffe fick upp. Det är så himla kul att vara ute och fiska med Roffe, vi pratar om ditten o datten samtidigt som vi är fullt fokuserade på våra fiskespön. Verkligen värdefullt!
Vi har lagt upp taktiken för resterande fiskekvällar och antingen imorgon eller på fredag ska vi fiska i havet.

Roffe har två båtar, en för att ha i sjön och en för att ha i havet. Som fina Mor i busken brukar säga, varför välja antingen eller? Både och heter det ;-)

 

Fiskekväll

On August 11, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Roffe och jag har varit ute och fiskat halva kvällen. Jösses vad underbart det är!!! Jag älskar verkligen att vara ute på  sjön, det är verkligen livet. Efter ca 3 minuter fick jag en ca 1kg:s gädda, så det gjorde inte kvällen sämre :-) Efter  det blev det tyvärr mest bottennapp mm, men det känns skönt att vi har kommit hem med fisk varje kväll iallafall.

Denna dag har verkligen varit toppen på alla sätt och vis. Mycket sol och bad, god mat och fiskekväll. Precis som det ska vara :-) Har ätit betydligt mer än vad jag brukar göra, men idag har jag ätit för själen. Imorgon ska jag ta morgonprommis igen och det känns toppen!

 

Gott å leva

On August 11, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Det ska va gott å leva, annars kan det kvitta :-)

 

Sol i sinne

On August 11, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Idag skiner solen här i Hudiksvall och dagen till ära står simning på motionsschemat :-) Jag tänker pausa från skogsrundan ikväll och låta kroppen återhämta sig. Igår kväll kändes det trögt i musklerna, så det kan nog vara bra med en vilodag. Så då passar det perfekt att sola och bada istället ;-)

Made by Mizz Chikara