Egoboost

On August 9, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Jag ligger ute i stugan och har läst igenom första kapitlet ur Isabella Löwengrips bok “Egoboost”. Den är hittills riktigt bra och mycket av det hon skriver om känner jag igen mig i.

Om jag skulle lista upp 5 saker som jag tycker om hos mig själv skulle det se ut såhär:

1. Jag är otroligt levnadsglad

2. Jag vill gärna bry mig om andra och få dem att känna sig värdefulla

3. Jag klagar väldigt sällan utan försöker jämt/ofta att alltid försöka vända det negativa till positivt

4. Jag är riktigt envis

5. Jag är stolt över den jag är!

 

Just walk a day in my shoes!

On August 9, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Vi har varit inne i Hudik på lite shopping/lunchäventyr. Riktigt riktigt mysigt! Jag mår så bra av att vara med mina tjejer, de ger mig så mycket positiv energi! Det är verkligen såna människor vi ska ha omkring oss i livet, inte dessa energitjuvar som bara tar energi och ork ifrån oss. Nej, fram med mer energiboostare :-)

Som vanligt kan jag inte komma hem tomhänt från stan (right darling?) men jag har faktiskt varit riktigt ekonomisk och inte handlat mer än vad jag borde. Hehe…

Det blidde nya doppskor till kryckorna, som tydligen ska vara mer slitstarka än vad “vanliga” doppskor är. I och med att jag mest går på grus och terräng så är det viktigt att ha doppskor som håller. Dessa kostade 98 kr /par gentemot ca 35 kr / par, så om inte dessa är slitstarka nu då jäklar.

Sen hittade jag “som vanligt” ett par stringtrosor på rean. Dessa har jag gått och fluktat länge och väl på men aldrig tatt mig för, för att jag varit snål. De har kostat 99 kr förut och nu gick det på endast 29kr. Hör ni hur bra det låter? Hahahhaa… jag och att rättfärdiga mina köp… hehehe

Men däremot något jag INTE fick missa, det var en T-topp inne på Jones. Riktigt fräsig och när jag läste texten blev den klockren: Just walk a day in my shoes! Hahahaha… fattar ni?? ;-)

Och även Isabella Löwengrips bok Egoboost, den ser jag verkligen fram emot att läsa ute i min lilla stuga. Mmmm.. livskvalitet!

 

Projektet Hilda söker man

On August 9, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Idag har vi startat upp projektet “Hilda söker man” :-) Vi har lagt upp en profil på Spraydate och hoppas att x-antal mail har trillat in i inkorgen när vi kommer hem :-)

Är du en öppensinnad, glad, smart och social är du välkommen att lämna en kommentar i kommentarsfältet :-) Vid intresse kan jag vidarebefordra mailadress mm :-)

 

Morgonprommis till havet

On August 9, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Vilken lycka att få känna doften av havet!

Nej nu ska jag gå tillbaka så jag inte tappar puls :-)