New York

On August 16, 2010, in Musik, by Supermadde

 

Gymnasiet

On August 16, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Idag har Elvira gått sin första dag på sitt nya gymnasium. Stor dag i hennes liv! Jag hoppas att hon har haft en fantastisk dag med många nya och intressanta människor och förhoppningsvis lite blandat ögongodis som hon kan vila ögonen på under skoltiden. Hehehe…

Elvira, glöm aldrig att du är otroligt smart, ambitiös och fantastisk. Var stolt över att du hittills har gjort så bra ifrån dig och så länge du känner att du har gjort ditt bästa i det som kommer att komma, då är du på rätt väg.

Jag är stolt över dig gumman!

Kram, Madde

 

Sådärja…

On August 16, 2010, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

…. då är korrekturläsningen av artikeln klar och jag känner mig nöjd! Det ska bli spännande att höra vad Anna (journalisten) tycker om mina förslag. Men hon verkar så positiv så jag misstänker att det inte är några problem. Kul! Jag får se när fotografen kommer ut hit till gården, förhoppningsvis redan denna vecka annars nästa.

Det jag ser fram emot också är att träffa Anna och diskutera ett eventuellt gemensamt projekt i framtiden som skulle vara såååå roligt. Jag ska bena upp lite frågeställningar och mina tankar kring detta och sen får vi se vad hon tycker om mina idéer :-)

Himlen har lagt sitt mörka täcke över oss och det är helt sjukt vad mörkt det är. Här på “åkern” har vi inga väglampor, så det är inte bäddat att vara ensam Madde hemma på gården. Huua, jag är grymt mörkrädd! Alla vargar och björnar ligger ju och lurar i skogen för att hoppa på mig när jag går förbi. :-)

Imorgon hoppas jag att solen vill visa sig igen, jag är härligt röd om kinderna och tänker nog bada i kokosnötsolja imorgon om solen skiner. Haha…

 

Cayenne 6 veckor

On August 16, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Titta så stor hon har blivit :-)

 

Lite om mig

On August 16, 2010, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

Du heter: Madelene, Madde, Madde-Madelene, Maddizen, Mizz Chikara

Låt som när du är ledsen sörjer till: Frida Snell – I’ll be thinking of you, Alter Bridge – Loving memory, Sissel – Should it matter, Kent – Socker, Lisa Ekdahl – Du fanns inte där för mig, Alan Jackson – I’ll go on loving you

Beroende av: Livet, energispridande människor, att ha mörk choklad i kylskåpet (som jag sällan äter upp)  och att köpa sockerfria tuggummin varje gång jag handlar

Vad tror folk om dig? Att jag är en väldigt glad och otroligt stark tjej

Stämmer det? Ja, det tycker jag! Jag är nog till 97,5% alltid glad, vill ofta se positivt på allt som händer och är väldigt stark efter allt jag har fått vara med om i mitt liv (hittills)

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon, mitt leende och min inre styrka

Hur imponerar en man på dig? Genom att vara man (med allt  vad det innebär), självsäker, djup och med talande ögon, glimten i ögat.
 
Brukar du skratta för dig själv? Ja det kan du ge dig på att jag gör :-)

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: “Vilken gangster”, från Anders.

 Var bor du? Utanför Uppsala på en fantastiskt vacker hästgård

Trivs du där? Jajomeeen

Hur svarar du i mobilen? Ja, det är Madde

Vem ringde du senast? Malin på Ridsportförbundet 

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi pratade om söndagens hearing som jag ska medverka i och att hon tycker att det är toppen att jag kommer dit!

Antal timmar sömn inatt: 8

Sov du ensam:
Nej

Brukar du komma i tid: Har en fantastisk förmåga att ibland vara tidsoptimist, men är det något “extra” viktigt brukar jag se till att oftast vara 15 minuter för tidig. :-)

Hur känner du dig nu: Jag känner mig glad och lugn

Vanligaste färg på dina kläder: Hmm… svart och rosa kanske? Gillar beige också… är inte färgbunden som många kan vara, utan varierar mig mycket.

Vad tycker du om fötter:
  Tycker att folk generellt har för många ;-) Själv kör jag stadigt på min enda, hahaha… Men jag har verkligen ingen fetisch på fötter, snarare tvärtom.

Vad saknar du: Att inte känna några fysiska begränsningar

Hade du en bra kväll igår: Ja

Favorit dryck på morgonen: Sommar/vår – kaffe, höst/vinter – te.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Kring 22.30 om jag ska jobba, annars älskar jag att vara nattuggla :-)

Är du blyg? Absolut inte, är en social räka :-)

Sysslar du med någon idrott: Jag rider, ppw:ar (protes-power-walkar), styrketräning mm

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag tror absolut på att man kan känna “det extra” vid första ögonkastet. Men om det just är kärlek visar sig väl med tiden? :-)

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ha sex och kissa i en flaska bara för att jag kan :-)

Är du nöjd med ditt liv: Att vara nöjd med sitt liv är som att säga till sig själv att man ska sluta utvecklas. – så nej, jag vill alltid ha lite mer :-)

Är du bortskämd:  Nope

Vad gör du i morgon: Det vet jag inte ännu, för jag lever idag :-) Men däremot kanske jag förbereder inför hearingen på söndag och fixar här hemma och myser med mina tjejer.

Vad är det värsta du vet? Känslan att göra mer för andra än vad jag får tillbaka och människor som säger saker som de sen inte står för. Energitjuvar.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, de som inte är äkta vänner har jag gjort slut med.

Vad är det finaste du fått? Gåvan att få leva ett till liv, mitt i livet.

En speciell dag du minns: När jag fick mitt cancerbesked, stunden innan jag skulle ta bort benet och många många fler.

Du samlar på: Underbara människor att berika mitt liv med.

När grät du senast: Igår på bryggan i Hudiksvall

Vill du gifta dig: Ja det vill jag. Har mina egna små prinsessdrömmar :-)

Vill du ha barn: Absolut inte!

Är du musikalisk? Jag är väldigt musikalisk. Jag lyssnar hellre på musik än tittar på TV och när jag var liten spelade jag tvärflöjt. Och en vacker dag ska jag köpa mig en ny tvärflöjt….

Vad dricker du helst när du är törstig: Kallt vatten/ lättdryck

Bor dina föräldrar tillsammans: Mina bonusföräldrar gör det

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, det är väl en del av livets utveckling att ha gråtit sig till sömns någon gång? :-)

Biter du på naglarna: Nej, men kan riva upp huden vid sidan om nageln när jag blir stressad/ orolig.

 

Administrativa göromål

On August 16, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Idag är det måndag och ibland pockar en obehaglig känsla i magen på att vardagslunket är på intågande. Nästa vecka börjar jag jobba och sen snurrar hösten igång. Suck. Kan jag inte få stanna kvar i detta sommarlovsfirande lite till? Jag vet ju dock att när jag väl är igång så rullar väl allt på och känns ok… :-) Tänk i höst när jag får dricka te under en mysig filt i soffan, tända en massa ljus och bara må gott. Ja det är inte fel det heller :-)

Idag har jag lite saker att göra:

  • Bestämma närmre inför söndag då jag ska prata om att leva med en funktionsnedsättning och glädjen med att rida mm. Jag ska tydligen prata inför politiker så bara det gör ju att jag blir lite nervös ;-) Nejdå, jag ska göra det bästa ifrån mig oavsett status på folk :-)
  • Läsa igenom texten som Anna har skrivit sen telefonintervjun förra veckan och skicka eventuella ändringar till henne. Anna verkar vara en riktig energispridare, såna ska man samla på! :-)
  • Ringa Malin på ridsportsförbundet
  • Ringa sjukvårdsupplysningen och höra om mitt öga som varit rött i 2½ dagar.
  • Njuta av livet (mycket viktig punkt)
 

Måndagsmorgon

On August 16, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Sitter och dricker morgonkaffe med Theres efter promenix med hundarna. Ordningen är återställd.

Trevlig måndag!