The Bucket List

On July 25, 2010, in Allmänt, by Supermadde

… har ni sett den?

Om inte, GÖR DET! Jag vet inte hur många gånger jag har sett den, men den är lika bra varenda gång. Det är en film som säger så otroligt mycket. Hur vi vill leva våra liv, finna glädje i livet och att hitta sin egen mening. Jag älskar i början av filmen när Morgan Freeman pratar och säger: “When he died, his eyes were closed and his heart was open”. Det låter sååå fint tycker jag!

Jag har passat på att sova någon timme här under kvällen. Jag misstänker att det var behövligt efter dagarna med Stina. Av någon anledning kom vi inte isäng när vi skulle?! Haha.. måste vara vinet ;-) Anders låg och tittade på golfen idag, min alldeles egna lilla golfsnobb och bättre sömnmedel än så finns väl knappast?

Veckan som kommer bjuder på lite smått och gott. Får se om det är skapligt väder någon dag, Ida, Ola och jag och Anders planerar ju som sagt ett Gröna Lund besök (man måste åka till Grönan minst en gång per år, så det så) och i och med att vi bor så nära varandra har vi sagt att vi ska vakna varje morgon och fråga oss: är det grönan väder? Hehe.. Hoppas solen kommer tillbaka snart!

Nehepp… nu ska jag gå och lägga mig

 

Vem tänder stjärnorna

On July 25, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Grått… mulet…disigt…burrigt ute idag. Vad hände?!

Ok att man önskat sig regn, men måste det vara antingen eller?

Det känns skönt att vara hemma igen, trots att jag älskar att vara borta. Sova sin egen säng var alldeles mysigt och att komma hem till en katt som hela tiden vill ligga i knäet och bara mysa var verkligen inte fel!

Jag var väldigt lättad imorse då vågen inte visade att jag gått upp mer än ca 300gram sen i onsdags. Ni må tycka att jag är löjlig, men jag vill verkligen inte gå upp igen! Så det var en stor suck av lättnad imorse, efter att jag bävat att väga mig. Haha… X-antal vinglas, vitt bröd med MASSOR av smält ost, gottigottgrejor, tårtbitar och bullar… Men men, som jag sa till Stina, ibland måste man få äta för själen också :-)

Jag känner att jag egentligen borde ut och gå ikväll, för hälsans skull. Men själen säger att jag bör bädda ner mig i soffan med täcke och kuddar och titta på The Bucket List. Så jag tänker helt enkelt gå efter känslan och ta en promenad imorgon istället! :-) Nu ska jag ropa in Chillilicious så kanske jag får lite myssällskap, annars tar jag upp Cayenne :-)