På plats!

On October 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Benen och jag är på plats och ser fram emot en givande dag!


 

3 Responses to På plats!

 1. Petter says:

  Hoppas allt går bra. Med all denna expertis kan du säkert få benen trimmade till max.
  Det vänstra benet ser ut som ett riktigt racerben :-)

  Lycka till och ha en bra dag.

  • admin says:

   Tack så mycket!

   Ja, det var kul att ha så många ortopedingenjörers ögon på mitt ben. Tyvärr hann det ju inte bli så mycket skruvande, men alla funderade vartifrån ett visst missljud kom ifrån. Kul att se att de ville hjälpa mig att hitta det :-)

   Ja, jag gillar det svarta schassit också.

 2. Catarina says:

  Kul att du gillar den med svart schassi för jag skulle just skriva att jag kanske är skruvad men jag gillar de två till vänster bättre, kanske för att de inte framstår som nåt annat än de är…..du fattar va :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>