På de sju haven…

On November 5, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Anders är iväg på kryssning med jobbet. Jag lämnade honom vid bussen tidigare idag och jag ska hämta honom vid ca. 21 tiden imorgon kväll. Det innebär “gräsänketime” :-) Jag tycker det är jättemysigt när vi är hemma tillsammans, men det är så fantastiskt härligt dessa dagar jag får vara hemma alldeles själv. Det känns så lyxigt att bara få göra som jag vill :-)

Imorgon kommer världens bästa Mor i Busken och Queen Elvis hit. Det ska bli görmysigt! De kommer kring 10-11 tiden och stannar några timmar. Det var länge sen vi sågs pga att jag varit sjuk mm, så det är en himlans massa att hinna babbla ikapp om :-)

Sen blir det stallet! Jag ska träffa Stina kring 15 tiden och det ska bli alldeles underbart att pussa på vackra Smithie igen. Och jag ska prova rida med min nya hylsa och känna efter om det är någon skillnad gentemot den gamla, spännande :-)

Nu önskar jag eder godnatt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>