Härliga söndag!

On March 6, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Stina och jag har haft en toppentrevlig dag som spenderats mest på motorvägen (skam på torra land nu när solen skinit så fint). Vi har hunnit prata igenom det mesta som vi har haft på agendan (tror jag?) så nu är den värsta abstinensen över. Hehe.

Imorgon börjar jag träna igen vilket känns sååååååå gott. Det ska bli spännande att se hur min axel reagerar på olika maskiner sen läkaren sprutade i kortisonet i den. Jag håller tummarna för att det går bra!

Trevlig söndagkväll, idag är det SOLSIDAN!

 

2 Responses to Härliga söndag!

  1. Petter says:

    Solen har skinit gott även här nere i söder. Blev en 5 km promenad och ett besök på fiket. Solen sken fortfarande så jag tog en till promenad på 4 km.
    Totalt 9 km idag. Välbehövligt då jag slöat till lite i veckorna. Får skylla på knasiga arbetstider. :-)

    Hoppas träningen går bra. Är kortison bra? Ska man inte passa sig för det? Eller?

    P.S Ölen på krogen kittlade dödskönt i kistan. Kilkenny på fat är inte fy skam. D.S

    Trevlig söndagskväll själv.

    • admin says:

      Åh vad härligt med en lång söndagspromenad i solskenet. Jag längtar tills jag kan gå mer obehindrat i skog och mark, det kommer bli nice :-)

      Tack så mycket, jag återkommer med en liten resumé ifrån träningspasset imorgon. Jag ser verkligen fram emot det!

      Jag har också hört att man ska “passa sig” för kortison. När jag frågade läkaren om det försökte han förklara att det är mer riskabelt när man sprutar in det i tex ledband mm, som faktiskt kan gå av. Jag förstod inte riktigt allt vad han sa, men jag kände förtroende för honom och tillät mig erkänna att det är han som sitter på kunskapen – inte jag. ;-)

      Ha en trevlig arbetsvecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>