Härliga fredag!

On March 26, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Idag är det en härlig dag!

Vi tre tjejer passade på att mysa lite i sängen imorse när vi vaknade. Jag känner mig alltid glad i själen när jag får ligga och mysa med världens goaste töser. Vem kan bli på dåligt humör då? Inte jag iallafall :)

Jag svängde in en kortis hos Anna-Karin och Johan efter att jag hade varit och handlat på Hemköp. Köpte förresten en bok som verkar riktigt spännande, ska visa den sen. A-K och Johan har ju Kira med K.. haha.. och jag har Cira med C.. :) Hon hade blivit riktigt stor sen sist jag såg henne, en riktigt fin tjej. Hon blir ett år i juli och väger redan över 30 kg, det är en riktig rottweiler det :) Hihi.. Nästa gång vi ses ska Cira och Kira få träffas, får vi se hur det går :) A-K och jag har iallafall kommit på att det är skönt när båda heter samma sak, det underlättar inkallningen. Hahhaaha..

Nu väntar vi på att Anders ska komma hem. Jag har köpt lite smått och gott på Hemköp och ikväll ska vi äta kött med vitlökskroketter. *MUMS* Sen blir det till att förbruka alla kalorier till hockeymatchen, i form av skrik när vi hejjar på DJURGÅRDEN! Hehehe.. Det råder nog inga tvivel om att de tar hem vinsten mot Brynäs ;) *mohaahahahhaa*

Trevlig fredag så länge :)

 

Dagens sminkning

 

0 Responses to Härliga fredag!

 1. A-K says:

  Så kul att du kikade förbi en sväng gumman!!
  Och jag tänkte faktiskt på det men glömde såklart nämna, jättefint sminkad du var. Så fint att du tom matchat tröjan och pärlorna i öronen ;-) Du kan du!
  Kram på dig!

 2. Madde says:

  Hej gumman!

  Vad roligt att du är här och hälsar på, välkommen :)

  Nämen vad snäll du är, ja jag ska ju villigt erkänna att det var färgmatchning ut i fingerspetsarna.. hahahaha..

  Hoppas det gick bra på aerobicsen, synd att det inte visas på TV :)

  Kram!!

 3. Eleonor says:

  Tjusig ögonskygga :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>