En härlig dag

On April 28, 2011, in Mina tankar, by Supermadde

Oj oj oj, jag har inte haft tid att blogga idag. Jag har haft en superhärlig onsdag som som sagt började med ett jättefint mail. Tänk vad härligt det är att ha förmånen att kunna inspirera andra. Jag är grymt glad för det! :-)

Jag hade ett jättehäftigt möte med en kvinna på sjukhuset idag. Hon var så himla vacker och det lyste verkligen om henne. Vi “fann varandra” och hann prata om både det ena djupare samtalsämnet efter det andra. Mitt när vi stod där i rummet kände jag “något vill att jag ska träffa henne”. Det var bara en känsla som kom över mig. Vi hade gått igenom lite liknande erfarenheter och det kändes verkligen inspirerande att se lite av mig själv i henne.

Jag förundras över vad det är som egentligen påverkar våra val i hur mycket vi vill och känner att vi kan dela med av oss själva till andra människor. Är det själva personkemin, detta stora samtalsämne eller vad är det som avgör?

 

2 Responses to En härlig dag

  1. Gunilla Pettersson says:

    Kände på precis samma sätt! Måste finnas någon mening….. Jätte stor kram till dig. Du är verkligen så gullig.

    • Supermadde says:

      Hej Gunilla!

      Åh vad kul att se dig här inne, du är varmt välkommen hit!

      Vad glad jag blir över dina ord. Vi får ta en kaffe i juni och prata om livet :-)

      Stor kram till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>