Mysig kväll i stan

On July 13, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag har haft det jättemysigt inne i stan med Maria ikväll. Och vilket väder det blev! Sol och blå himmel! Nästan som gjort för en kväll på en uteservering… :-)

Vi tog en fika inne på Waynes Coffee och jag tog en naturell latte. Ett tag blev jag görsugen på en Chailatte, men det är massa socker i den så då valde jag medvetet att skita i den. Kändes toppen! :-) Däremot hade jag med mig en burk kvarg med gojibär och blåbär – så det blev ett kvällsmål innan vi tog en promenad i vackra Stadsparken.

Innan vi gick så kom det fram en äldre man som var gryyymt berusad. En sån där som inte blir trevlig, utan snarare äcklig. Han sa att han letade efter toaletten och jag pekade med handen och förklarade vart den låg någonstans. Då sa han något i stil med: “Ja, så man får släppa ut staken”. Min första tanke var att han säkerligen är en “sån” som gillar när tjejer blir generade, så jag bortsåg från det vidriga han just kläckt ur sig och bara sa att toaletten låg åt det hållet och att han kunde släppa ut staken där…

Både jag och Maria tyckte att det var lite halvcreepy, även om de flesta “fyllon” brukar vara harmlösa (ursäkta för uttrycket, men ni vet vad jag menar). Men denna man kändes inte harmlös. När Forumgallerian skulle stänga hade han fortfarande inte kommit ut. Så innan vi lämnade byggnaden sa vi till vakten som insåg att han hade en ytterliggare arbetsuppgift innan han fick gå vidare. Han blev inte så glad :-) Jag sa det till han: det här är livskvalitet i arbetet, när det oväntade sker :-)

Tack för en underbar kväll idag Maria och lycka till med ditt nya kapitel i livet som börjar imorgon. Det kommer att gå bra. Vi har sagt det förut och vi säger det igen: 2011 – HERE WE COME!!!

20110713-220508.jpg

Vackra fyrisån!
Trots att jag har bott här i hela mitt liv lessnar jag aldrig på denna utsikt.

20110713-220524.jpg

Vackraste Maria.
Tänk vad häftigt hur människor kommer in i ens liv…

 

20110713-220554.jpg

Me, Myself & I
(med världens vackraste sjal för övrigt)

 

20110713-220613.jpg

Såå fint

20110713-220629.jpg

Speciell plats <3
New York, New York

 

2 Responses to Mysig kväll i stan

  1. Maria Pyy says:

    Tack finaste du för en så mysig fika idag! Vi hade lätt kunnat bubbla vidare några timmar till. :-) Vilken härlig solig kväll det blev. Det saknade jag under min resa i England som mest bjöd på regn och kyla. :-) Jag hoppas att vi ses snart igen. Det var superbra att vi sågs idag, för som alltid får man en motivationsboost när man träffar dig. Solstråle där! :-) kram!

    En liten quote… Let us be grateful to people who make us happy; they are the charming gardeners who make our souls blossom. <3

    Yes absolutely! 2011 – Here we come! :-)

  2. Petter says:

    Good for you. Fika är viktigt och bör intas ofta. Med goda vänner blir det ännu roligare. Hehehe…

    Synd med det där fyllot men jag hoppas han inte förstörde för mycket. Märkligt det där med män och alkohol. De blir tydligen både snyggare och sexigare ju mer de dricker. För att inte tala om hur vältaliga och artikulerade de blir. :-)

    Det var i alla fall soligare i Uppsala än i Blekinge där regnet föll och idag formligen öser det ned men på sitt sätt är det också skönt. det blir friskare i naturen.

    Ha en bra dag. P.S Jag hör av mig när den nya satsen kokosglass är klar. D.S :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>