Myskväll med Stina

On July 16, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Stina och jag hade en supertrevlig kväll tillsammans. Som alltid så har vi alltid tusen saker att prata om och tiden bara rusar fram. Ett kärt återseende med Prinsessan Smithie inledde kvällen som slutade med att jag kom hem efter 02.00 på natten – underbart! Det var så himla fint att träffa Smithie igen och snusa på den mjuka mulen!

Till middag gjorde vi lite plockmat i form av små crostinis och bruccetta med kallrökt lax, avokado, skagenröra, mozarellaost, basilika, tomater och lite tapenade. Riktigt gott! Det åt vi förra året när vi hade en “städa-ur-stallet-helg” tillsammans. Det enda som frångick den årliga rutinen var bortfallet av Fresitan denna gång. Men det går fler tåg :-)

Sen till efterätt bjöd Stina på fantastiska chokladpraliner från Åre Chokladfabrik. Det var två sorter: mörk chokladtryffel och mintcognactryffel som var helt magiska!!

Tack för en jättetrevlig kväll Stina!! :-)

20110716-164548.jpg

20110716-164602.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>