Tack livet för allt du ger mig

On August 15, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag har haft en fantastiskt mysig söndag. Jag unnade mig en lång sovmorgon idag, bara myste. Det är faktiskt inte så dumt när morgonarna och kvällarna är lite kyliga. Då är det extra mysigt att kura ner sig under täcket :-)

Lena kom till mig vid ettiden och vi satt och pratade i köket om livet innan vi tog en gemensam promenad ner till Ican. Lena är en sån fantastiskt härlig människa och jag är så tacksam för att livet förde oss samman. Underbara kvinna!

Denna helg har verkligen varit underbar på många dess sätt. Värdefulla samtal med  både farmor, mormor och morfar. Träffat underbar vän. Fått dela tystnaden med mig själv. Fått drömma. Planera. Fantisera. Längta.

Denna vecka kommer att bli relativt intensiv. Mycket jobb, mycket träning så det gäller att få in återhämtning emellan. Men det är en vecka jag ser fram emot. För varje dag som går så är det en dag mindre kvar tills…… :-)

Godnatt!

 

2 Responses to Tack livet för allt du ger mig

  1. Lena Sundström says:

    Finaste! Hoppas du haft en bra dag. Jag började idag och det gick ganska bra faktiskt. Det känns ju att jag varit ledig i 4 härliga veckor, men på`n igen bara.

    Du är alltid med mig i mina tankar och sitter som en liten ängel på min axel, varje dag.
    Tack för en underbar Söndag. Du ger mig styrka.

    Kram Kram.

    • Supermadde says:

      Det var så läskigt finaste du, jag satt och tänkte på dig i bilen på väg hem från jobbet – när jag ser att du hade lämnat en kommentar. Vilken tankeöverföring!!!

      Jag undrade just hur din dag har varit, skönt att höra att allt gått bra!

      Lena.. Finaste Lena… TACK för dina ord, de värmer så gott inom mig. Och jag är så glad att jag kan ge dig styrka.

      Love you finaste vän!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>