Kom igen nu!

On August 16, 2011, in Träning och hälsa, by Supermadde

Jag hade ett toppenträningspass idag igen. Det är ju helt sjukt hur en trötthet kan vara som bortblåst så fort dörrarna till gymmet har gåtts igenom. Waow säger jag bara! Ni som eventuellt känner er trötta och inte hittar orken till att ta er ut och gå, till gymmet eller vad som helst. Motivationen kommer när ni bara “gör det”. Jag lovar! Vissa dagar måste vi ju naturligtvis bara få vara, ta hand om själen mm. Men låt inte dig själv ge efter för att kroppen säger att den är trött. Det är bara en nedåtgående spiral. Rör dig, ta hand om dig och känn hur endorfinerna berusar dig :-)

Dagens träningspass:

- Uppvärmning på crosstrainern i 10 min, på level 3 (första gången)
- Bröstpress med fria vikter, 9 kg
- Triceps 6 kg
- Triceps i maskin
- Bröstpress i maskin
- Axlar, 4 kg (första gången)
- Kvarnen på 3 kg
- Tabata i magmaskinen, 32,5 kg
- “Magboll” mot vägg
- Liggande “killerbox” med Duracell-Maria. 5 min i intervall. 1 min aktiv, 30 sek vila.
- Avslutande cardio på level 5, 30 min

Det kändes såååå grymt skönt och jag är så stolt över mig själv! Och imorgon ser jag fram emot en välförtjänt vilodag :-) Då blir det fokus på att bara vara, ta det lugnt och njuta av nuet. Underbart!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>