Idag ville inte kroppen…

On August 18, 2011, in Träning och hälsa, by Supermadde

Ikväll var tanken att köra ett tungt biceps, rygg och cardio. På något sätt så kände jag redan innan jag gick in i gymmet att jag inte hade “den där energin”. Fem minuter på rodden, atomic push ups med TRX:en, knäböj, bröstpress, bicepscurl med TRX:en och en reps med bicepscurls och fria vikter “hann” jag med innan jag lyssnade på kroppen.

Idag hade jag verkligen inte den rätta energin. Jag beslöt mig för att ta en lång bastu istället och bara ta hand om själen. Det är ingen idé att träna om kroppen inte orkar. Och det är heller ingen idé att bli besviken för det. Så här är det en del dagar :-)

Imorgon är en ny dag och då hoppas jag på mer energi. Men det får vi se hur läget är då :-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>