Jag har haft ett bra träningspass med mig själv idag. Jag hade Porschen på mig ner till gymmet för jag ville vara lite smidigare när jag skulle gå och handla efteråt (kvargjakten ni vet :) ).

Jag körde lite box ensam inne i stora salen och känner hur kul det är egentligen att ha en träningskompis. Jag saknar att kunna slå på mitsarna och ha någon att sporra. Innan jag tog bort benet var Atti och jag som ler och långhalm när det gällde träningen. Det var en fantastiskt rolig tid vi hade. Min azizam och jag.

Hur som så övade jag på att stå på Porschen. Det är ju bland det svåraste att göra, att stå på protesbenet. Det är så mycket som ska till och jag tycker det är görsvårt. Men idag skedde framsteg sen Niki och jag testade första gången. Kul!

Annars såg träningen ut såhär:

- Boxslag mot matta på vägg
- Stå på Porschen
- 15 minuter på Crosstrainern
- Axelövningar, kvarnen, axellyft åt sidan, axellyft rakt upp, axellyft rakt fram
- Triceps i maskin, 20 kg respektive 22,5 kg
- Magmaskin 5 min, 1 min aktiv, 30 sek vila (tack än en gång Duracellen)
- 60 min cardio på biken. 30 min level 5, 20 min level 6, 10 min level 7. KÄNDES FIIIINT!!!

Jag har haft två riktigt bra träningspass och det blir nog vilodag för mig imorgon tror jag. Det beror lite på hur fredagen ser ut. Eventuellt blir det utgång på fredag (var år och dagar sedan, dock nykter = kör bil), så vi får se. Imorgon ska jag ju in till sjukhuset, sedan färga håret och klippa mig och sedan till mitt älskade hjärtegull (farmor) på pyjamasparty.

By the way, för alla er som undrar varför kvargen och minikeson var slut ikväll. Jag tog dem sista! Mohahahahaha…. kändes jäkla fint måste jag säga :-) Jag tycker att Ican faktiskt kan börja inse vilka storkonsumenter det finns här i Knivsta när det gäller lättkvargen och minikeson och lägga större ordrar på dem. :-)

20110824-221846.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>