Terminal 5

On August 31, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Godmorgon!

Nu sitter jag äntligen här vid gaten och väntar på att SAS ska ta mig till Christoph. Jag som avskyr att vänta får hålla mig till tåls några timmar till, men bara några :-)

Jag läste alldeles nyss ett fantastiskt fint blogginlägg av min fina vän Maria. Jag kallar henne dock gärna Duracellen. Som den kvinnan bygger sin kropp, satsar på fitnesstävling i november och om det är någon jag tror på i det läget så är det hon. För nu har hon bestämt sig!

Jag ska se om jag kan få in hennes blogginlägg här hos mig. Jag stod i check-in kön när jag läste det och tårarna började nästan att rinna – av glädje. TACK Duracellen för dina vackra ord!!!

Och finaste Lena. Älskade Lena från “fiskdisken”. Ännu en gång ställer du upp tidigt på morgonen för att hjälpa mig i resan till mitt hjärta. Tack! Jag hoppas att du får några fina dagar med Mr Freedom så ses vi snart igen.

Nej mina vänner, nu ska jag bara vara ett tag. Lyssna inåt en stund. Känna kärleken berusa kroppen. Och glädjas över att snart vara hos min Christoph.

Sköt om er!

 

2 Responses to Terminal 5

 1. Lena Sundström says:

  Älskade Madde.

  Mr Freedom parkerad i carporten och med glädje far vi till Uppsala nåt tag.
  Var nu rädd om er och njut av varje ögonblick ni har tillsammans.
  Finns inget vackrare än KÄRLEK.

  Hälsa Cristoph. Give him 1000 hugs.
  All kärlek och Fridens Liljor till er.

  Kram.

  • Supermadde says:

   Finaste Lena.
   Du är väl bara för underbar :-)

   Ja vi njuter verkligen av varje ögonblick. Jag hoppas att allt är bra med dig!

   Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>