Att kunna titta tillbaka

On September 13, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

Vad skönt det är att kunna titta tillbaka på livet. På det som har varit. På det som har varit min väg till den jag är idag. På den väg som har skapat mina drömmar om framtiden. Minnesbilder. Lukter. Människor. Tankar. Drömmar. Jag har varit och är fortfarande till viss del inne i min cancerperiod och tänker tillbaka. Och det känns väldigt skönt att skriva om det. Att kunna dela med mig lite utav det som är jag. Det känns värdefullt för mig.

Tack att ni vill dela detta med mig.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>