Nu är jag…

On September 20, 2011, in Allmänt, by Supermadde

… tillbaka igen!

Efter nästintill tre fantastiska veckor med min vackra så återupptar jag bloggandet igen lite mer. Det är så skönt att kunna skriva precis när jag vill och känner för det. Jag har haft tre helt underbara veckor som de som har träffat oss under denna tid förstår. TACK min fina för en underbar tid.

Nu åter till allt annat som händer i livet. Jag är stationerad på jobbet idag som vanligt och har massor att göra. Härligt! Det är mycket planerande inför tiden som komma skall och det är mycket att se fram emot. Jag måste försöka ta mig i kragen och köpa kalender för 2012 nu, för bokningar till våren pockar på. Kul!

Efter jobbet idag ska jag åka hem, umgås med min fina familj och bara vara med mig själv. Imorgon efter jobbet blir ett kärt möte hos min fina vän Lena. Och på torsdag börjar jag min TYSKA KURS med Maria! Hur kul ska inte det bli?? WOW! 12 lektioner framöver ska jag lära mig tyska och bli korsförhörd när jag kommer hem av Christoph så jag lär mig rätt. Hihi. Underbart!

Och ja… det är ju en hel del annat kul som händer just nu, men en sak i taget som de visa brukar säga :-)

20110919-231753.jpg

 

4 Responses to Nu är jag…

  1. Christoph says:

    Viel Erfolg !!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>